Messi vrea să locuiască în Palais Rose. Vila de 48 de milioane de euro are 30 de camere, cinematograf şi un teren de squash

 Messi vrea să locuiască în Palais Rose. Vila de 48 de milioane de euro are 30 de camere, cinematograf şi un teren de squash

Presa internațională a dezvăluit că Lionel Messi se pregătește să se mute într-un palat construit la 1899 și în care la un moment dat a locuit inclusiv fostul președinte al Franței, Charles de Gaulle, scrie SHOK.md cu referire la mediafax.

În prim-plan apare celebrul Palais Rose, o copie a palatului în stil baroc din Versailles, Grand Trianon. În 1986, viitoarea casă a lui Messi a fost adăugată pe lista oficială ISHM a monumentelor istorice.

Atenție! Palais Rose din Vésinet nu trebuie confundat cu celălalt Palais Rose, care se afla pe Avenue Foch și care a fost demolat la începutul anilor 1970.

Revenind la palatul situat la 20 de minute distanță de Paris, trebuie spus că Messi dorește să-l cumpere. Așadar, nu este vorba despre a locui acolo în chirie, ci despre o afacere care valorează 48 de milioane de euro.

Palais Rose are 30 de camere și există indicia care arată că soția lui Lionel, Antonela Roccuzzo, a jucat un rol important în alegerea reședinței. Se pare că viața dusă la hotelul de lux din Paris în care au fost cazați după semnarea contractului cu PSG i-a cam plictisit.

Proprietatea vizată este pe gustul femeii care i-a dăruit lui Messi 3 fii. Acolo există piscină interioară, sală de forță, multe camere pentru copii, parcare privată, home cinema și grădină.

Practic, sunt aceleași condiții ca acelea pe care argentinianul cu 6 Baloane de Aur în vitrină le avea în vila de la Barcelona.  .

Inițial, Antonela a dorit o proprietate situată tot lângă Paris, la Neuilly-sur-Seine. Afacerea a picat când proprietarul a crescut prețul chiriei. Aflase că familia Messi dorea să se mute.

Altfel, amintim că Lionel Messi are un bonus de loialitate inclus în contractul semnat la granzii de pe Parc des Princes. Salariul său ajunge la 30 milioane euro, dar poate fi majorat la 40 dacă Messi continuă cu PSG și sezonul viitor.

Angajamentul argentinianului este valabil până în 2024 și conține opțiunea de prelungire pentru încă un an.

Dacă rămâne alături de parizieni până în 2024, când va avea 37 de ani, superstarul fotbalului mondial poate câștiga cel puțin 110 milioane de euro.

În contract există și mai multe bonusuri de performanță, astfel că Messi poate câștiga și mai mult. Între timp, Lionel are șansa să înscrie duminică primul gol pentru PSG, în derby-ul cu Olympique Lyon. Așadar, mâine, de la 21:45, atenție la meciul PSG-Lyon!

Maria Palade

https://shok.md/