Michael Douglas, vizibil slăbit și îmbătrânit. A apărut la o premieră fără Catherine Zeta-Jones

 Michael Douglas, vizibil slăbit și îmbătrânit. A apărut la o premieră fără Catherine Zeta-Jones

LOS ANGELES, CALIFORNIA – JANUARY 19: (L-R) Michael Douglas and Catherine Zeta-Jones attend the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images)

La 30 de ani de la lansare filmului „Basic Instinct”, constatăm că timpul a trecut diferit peste protagoniști. Sharon Stone (64 de ani) a găsit, parcă, elixirul tinereții, în timp ce Michael Douglas (77 de ani), ce-i drept chinuit în trecut și de o boală nenorocită, este vizibil slăbit și îmbătrânit, scrie SHOK.md cu referire la click.

La 77 de ani, Michael Douglas este activ în social media, unde este urmărit de peste un milion de fani doar pe Instagram, și se bucură de copii, de frumoasa lui soție, Catherine Zeta-Jones (52 de ani), de vacanțe sau de câte un eveniment high-class din lumea filmului.

Recent, actorul a bifat o apariție la patru ace în New York, la gala Monte Cristo Awards, unde a ținut un discurs în incinta Gotham Hall, de pe Broadway. A fost singur, neînsoțit de Catherine Zeta-Jones, și poate de aceea i-a lipsit și sclipirea pe care o avea, odinioară, pe covorul roșu, când era la braț cu superba lui parteneră de viață. Michael Douglas părea mai slab și mai slăbit decât de obicei, însă trebuie să recunoaștem că șarmul nu i-l ia nimeni.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au împreună o avere de 400 de milioane de dolari și sunt căsătoriți din anul 2000. Au împreună doi copii superbi, Dylan (21 de ani), și Carys (18 ani), care au toate șansele să devină actori, ca și părinții lor, dar și ca bunicul lor, legendarul Kirk Douglas, care a murit pe 5 februarie 2020, la vârsta de 103 ani.

image

Maria Palade

https://shok.md/