(FOTO) Miley Cyrus are un nou iubit la doi ani de la despărțirea de Cody Simpson. Bărbatul care a cucerit-o e mai tânăr cu șase ani decât ea

 (FOTO) Miley Cyrus are un nou iubit la doi ani de la despărțirea de Cody Simpson. Bărbatul care a cucerit-o e mai tânăr cu șase ani decât ea

Au trecut aproape doi ani de zile de când Miley Cyrus s-a despărțit de Cody Simpson, însă acum se pare că celebra artistă a cunoscut pe cineva special. Mai eact, se pare că Maxx Morando, bateristul de la Liily, ar fi cucerit-o iremediabil,  scrie SHOK.md cu referire la profm.

Potrivit E!News, Miley Cyrus ar avea o relație cu Maxx Morando, care este mai tânăr decât ea cu șase ani.

”E foarte fericită de când e cu Maxx. E o relație serioasă., a dezvăluit o sursă pentru E!News.

Maxx, în vârstă de 23 de ani și Miley, de 29 de ani, au ieșit de multe ori în oraș în ultima perioadă și, în plus, au mulți prieteni comuni.

”Amândoi sunt artiști, așa că există o conexiune între ei.”, a mai precizat o sursă.

Ba mai mult, relația lor este atât de serioasă încât Maxx a zburat la Miami pentru a o susține pe Miley Cyrus la repetițiile show-ului difuzat în noaptea dintre ani de NBC.

”El a fost în culise cu Miley și Pete la repetițiile pentru show-ul organizat de Anul Nou. Sunt foarte prietenoși și se pare că s-au distrat mult.”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

https://www.instagram.com/p/Bnm1odUAnDC/

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și