Morgenshtern lansează propria instituție media „Not Morgenstern”

 Morgenshtern lansează propria instituție media „Not Morgenstern”

Rapperul Morgenstern pe pagina sa de Instagram a anunțat lansarea proprie a unei instituții media, care se va numi „Not Morgenstern”, scrie SHOK.md cu referire la tvrain.ru.

„M-am ******** (obosit) să citesc presa monotonă, plictisitoare, mincinoasă și am decis să-mi fac singur treaba. Liber, cinstit, progresiv, inovator și cu meme cool”, a spus Morgenstern.

Rapperul a explicat numele „Not Morgenstern” prin faptul că „Morgenstern este aproape un dușman al națiunii” și echipa noii media a decis „să nu se asocieze cu el în niciun fel”.

El a anunțat că recrutează o echipă și caută jurnaliști, editori, persoane din interior.

Noul instituție de presă are un canal de telegram. Acum canalul are 400 de mii de abonați, dar există din martie 2018. Judecând după serviciul Telemetr, care vă permite să vizualizați postările șterse, clipurile lui Morgenstern au fost publicate anterior pe canal.

La sfârșitul lunii noiembrie, șeful Comisiei de anchetă, Alexander Bastrykin, spunea că Morgenstern, „de fapt, vinde droguri” pe rețelele de socializare, implicând „un număr imens de tineri” în asta.

După aceea, canalele telegram au scris că rapperul a părăsit Rusia. Pe 10 decembrie, Morgenstern a lansat o melodie în care vorbea despre plecarea sa și declarat că face tranzacții pe internet doar cu fața.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și