Milionarul Anastasiei Fotachi împlinește 45 de ani: Cum și-a felicitat iubitul

 Milionarul Anastasiei Fotachi împlinește 45 de ani: Cum și-a felicitat iubitul

Omul de afaceri, Gabriel Stati își sărbătorește astăzi, ziua de naștere. Omagiatul a împlinit 45 de ani. Cu această ocazie, iubita lui, Anastasia Fotachi a venit cu un mesaj de felicitare pe pagina sa de Facebook, scrie SHOK.md.

Anastasia a publicat o imagine cu iubitul său, iar la descriere a adăugat: „La mulți ani frumoși și sănătoși, iubirea mea”, a scris tânăra.

Și mama lui Gabriel, Larisa Stati a venit cu un mesaj emoționant pentru fiul său:

„La mulți ani , bărbatul meu drag , fiul meu iubit ! Astăzi este ziua în care am devenit cea mai fericită mamă , iar în viața mea a apărut un om drag , fericirea mea. Îți doresc succes în calea vieții, prieteni adevărați, dragoste . Fii sănătos și puternic !”, a menționat Larisa Stati, pe pagina ei de Facebook.

Anastasia și Gabriel Stati sunt într-o relație de aproape trei ani. În februarie 2019 cei doi au marcat prima apariție împreună, după ce o bună perioadă de timp nu își expuneau relația public.

Gabriel Stati (s-a născut pe 30 septembrie, 1976, Chișinău) este un om de afaceri, milionar în euro din Republica Moldova. Între 1999–2007 vicepreședintele companiei „Ascom Group”, iar din 2007 până în prezent este președintele holdingului „Stati&Co”. Din 2001 până în 2007 a fost patronul clubului de fotbal FC Dacia Chișinău, iar din 2007 până în prezent este președinte de onoare al clubului.  În aprilie 2009 a fost arestat pentru două luni de autoritățile comuniste fiind bănuit de organizarea protestelor de la 7 aprilie 2009.