Modalitatea bizară în care Mariah Carey a celebrat un succes muzical: s-a băgat în piscină într-o rochie de seară

 Modalitatea bizară în care Mariah Carey a celebrat un succes muzical: s-a băgat în piscină într-o rochie de seară

Mariah Carey a fost mereu specială și deosebită a fost și maniera de a sărbători că hitul ei nemuritor, „All I Want For Christimas is You”, a ajuns, pentru a treia oară la rând,  pe locul 1 în topul Billboard. Diva s-a băgat într-o piscină exterioară, înconjurată de zăpadă. Nu oricum, ci într-o rochie de seară cu paiete, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Mariah Carey nu a renunțat nici la ochelarii de soare, la bijuteriile prețioase sau la paharul cu șampanie în momentul în care a decis să se bage în piscina ei exterioară din înzăpezitul Aspen, acolo unde-și petrece sărbătorile alături de copii și de iubit.

Rochia decoltată și strâmtă nu a împiedicat-o pe artista de 52 de ani să se bage în apă. Ba mai mult, a afișat și un zâmbet larg.

Mariah Carey face an de an bani cu piesa „All I Want for Christmas is You”

Mariah Carey a dat lovitura cu piesa care se aude de fiecare dată în preajma Sărbătorilor de iarnă, „All I Want for Christmas Is You”. Nu acum, ci de 27 de ani încoace. Artista cu o avere impresionantă a lansat hitul în 1994, dar este la fel de relevant și în ziua de azi. Nu numai popularitatea muzicii sale o bucură pe Mariah, ci și faptul că-i aduce bani în fiecare an. Între 600.000 și un milion de dolari se adaugă an de an în conturile divei doar datorită difuzării acestui hit la tv, radio, în reclame sau în marile magazine.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și