POVESTEA DE IARNĂ #2 aduce magia sărbătorilor și în acest an!

 POVESTEA DE IARNĂ #2 aduce magia sărbătorilor și în acest an!

Pentru al doilea an consecutiv Campania Caritabilă POVESTEA DE IARNĂ readuce spiritul sărbătorilor acolo unde este nevoie de mai multă speranță, atenție și magie – case de copii, centre de plasament, aziluri pentru persoane vârstnice și persoane cu dizabilități, precum și școli muzicale, școli de arte.

Lupii lui Calancea, alături de Surorile Osoianu și Guz, au deschis lădița fermecată a neamului și au încălzit sufletul moldovenilor de pretutindeni într-un concert spectaculos de lansare a Proiectului pe 25 și 26 decembrie la Palatul Național ”Nicolae Sulac”.

O parte din banii colectați în urma vânzării biletelor a fost donată în scop caritabil.

În perioada 28 decembrie 2021 – 12 ianuarie 2022, Lupii lui Calancea vor porni în Drumeții, vor vizita mai multe localități din țară și vor răspândi POVESTEA DE IARNĂ printr-un show inedit, muzică și daruri.

Proiectul caritabil POVESTEA DE IARNĂ va culmina cu un concert grandios de totalizare în 14 ianuarie 2022.

Fă o faptă bună de Crăciun și contribuie și tu la îndeplinirea dorințelor! Organizatorii au lansat o platformă online pentru donații liveforlife.md, care vor fi folosite pentru procurarea darurilor.

Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina de Facebook ”Live for Life” facebook.com/liveforlife.md sau accesați site-ul liveforlife.md.

Organizatorii Proiectului:
Media Show Grup, Alex Calancea

 

Proiect caritabil sub egida #LiveforLife
Cu susținerea Guvernului Republicii Moldova și Ministerului Culturii a Republicii Moldova.
În Parteneriat cu Palatul Național ”Nicolae Sulac”
Partener General Media: TV8
Partener Radio: HIT FM
Parteneri Media: Moldova 1; privesc.eu; realitatea.md; rlivetv; rlive.md; bani.md; locals.md; diez.md; afisha.md; unimedia.info; zdg.md; noi.md; ea.md; unica.md; moldovenii.md;
Parteneri Daruri: Tymbark; Tedi; Brutăria cu tradiții Brodețchi; Oriflame

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și