Primele declarații ale lui Mircea Bravo, după ce s-a căsătorit! «În stânga e soția mea»

 Primele declarații ale lui Mircea Bravo, după ce s-a căsătorit! «În stânga e soția mea»

Mircea Bravo a îmbrăcat costumul de mire, ducând-o pe aleasa inimii lui, Georgiana, în fața altarului. Ziua a fost una plină de emoții pentru comediant, astfel că abia a doua zi acesta a apucat să se adreseze și comunității sale în legătură cu marele eveniment din viața personală, scrie SHOK.md cu referire la click.

Mircea Bravo a publicat în mediul online primele declarații după ce a devenit soț cu acte în regulă. Îndrăgitul youtuber a scris câteva rânduri în stilul caracteristic, adresându-i-se comunității sale de pe rețelele de socializare, acolo unde se bucură de mulți admiratori.

image

Alături de o poză în care apare alături de soția lui, Georgiană, o tânără din Bistrița, Mircea Bravo le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis gânduri bune și „casă de piatră”. Așa cum era de așteptat, Mircea și-a început mesajul și cu o mică glumă.

„Să știți că bărbatul din dreapta sunt eu, iar în stânga e Georgiana…soția mea. Ieri ne-am căsătorit și vreau să vă mulțumesc că m-ați susținut mereu și acum am cu cine să împart energia pozitivă pe care mi-o trimiteți de fiecare dată.”, a scris Mircea Bravo pe contul personal de Facebook.

Mircea Bravo ironizează nunțile pe internet!

Recent, comediantul a publicat în mediul online și un filmuleț autoironic am putea spune acum, denumit „Când te atacă nunțile”, în care glumește pe seama acestor evenimente, care se adună în special în perioada verii. „Eu am 9 nunți vara asta”, „Eu am 10!”, spun doi dintre actori, în timp ce Mircea Bravo a replicat: „Știți ce înseamnă asta?! Adio concediu!”

Maria Palade

https://shok.md/