(VIDEO) Moldoveanca Mădălina Țurcanu a luat 4 de „DA” la „Superstar” din România. Jurații au rămas impresionați: „Seamănă leit cu Antonia”

 (VIDEO) Moldoveanca Mădălina Țurcanu a luat 4 de „DA” la „Superstar” din România. Jurații au rămas impresionați: „Seamănă leit cu Antonia”

În prima ediție a emisiunii „Superstar”, moldoveanca Mădălina de 16 ani  i-a uimit pe toți cu ochii ei de un albastru intens și cu o voce frumoasă. Adolescenta a pășit  pe scenă, iar Raluka și Smiley au rămas fără glas, scrie SHOK.md.

Tânăra are o voce magică, artiștii i-au spus 4 de „Da”. Au felicitat-o și i-au spus ca seamănă foarte mult cu interpreta din România Antonia.

Juriul a întrebat-o pe Mădălina, care este artistul ei preferat din România.

„Mi se spune foarte des că seamăn cu Antonia. Îmi place foarte mult Antonia, cum cântă. E foarte frumoasă, e o zeiță. Eu sunt o persoană spirituală, stau într-un sătuc, care e împrejmuit de pădure. Condrița se numește. Sunt aproximativ 200 de oameni. Îmi place liniștea. Mă simt straniu când mi se fac complimente, dar îmi place”, a spus adolescenta.

Raluka și Smiley i-au făcut complimente tinerei.

„Uau, ce ochi albaștri ai!”, a spus jurata.

„Chiar că ai ochi frumoși! Uau!”, a spus Smiley.

Cât despre voce, Smiley a întrebat-o ce alte genuri de muzică mai cântă. Mădălina a spus că face coveruri și că pe Instagram interpretează piesele celebrei Billie Eilish.

A rugat-o să cânte o piesă, iar frumoasa tânăra i-a impresionat pe jurați cu timbrul ei vocal. 

 Smiley, i-a făcut o promisiune. Artistul i-a spus să se țină de treabă și  că va lucra, la o întâlnire dintre ea și Antonia.

E o fată frumoasa, sigur băietii sunt terminați dupa ea. Sigur e răsfățată”, le-a spus Smiley colegilor, după ce Mădălina a părăsit scena.

Vedeți aici evoluția tinerei:

Maria Palade

https://shok.md/