Moment istoric pentru Sheriff Tiraspol: „Viespile” joacă astăzi primul meci din grupele Ligii Campionilor

 Moment istoric pentru Sheriff Tiraspol: „Viespile” joacă astăzi primul meci din grupele Ligii Campionilor

Sheriff Tiraspol este în pragul unui moment istoric, pe care l-a așteptat în toți cei 24 de ani de la fondarea clubului. Astăzi „Viespile” vor juca primul meci din grupele Ligii Campionilor și vor întâlni acasă pe vicecampioana Ucrainei, Shakhtar Donetsk, scrie SHOK.md cu referire la unimedia.

Datorită succesului clubului din Tiraspol, în acest sezon, Republica Moldova a devenit a 34-a țară dintre cele 55 afiliate la UEFA, care vor fi prezente în aceasta ediție a grupelor Ligii Campionilor.

Echipa lui Iurii Vernidub are un parcurs frumos în cadrul acestei competiții europene, fiind neînvinsă în 8 meciuri. Ea a reușit să obțină până acum 6 victorii și 2 remize.

Partida în fața rivalilor de la Shakhtar Donetsk se va disputa astăzi, pe stadionul principal din Tiraspol, care are o capacitate de circa 13 mii de locuri.

Totuși, fanii vor putea ocupa doar 50 la sută din capacitatea arenei și vor fi obligați să respecte toate regulile de protecție împotriva infectării cu Covid-19.

Campioana Moldovei va avea un traseu greu de parcurs, deoarece printre adversarele Sheriff-ului în faza grupelor se numără și legendara echipăspaniolă Real Madrid, multipla câștigătoare a Ligii Campionilor, dar și Inter Milano, campioana Italiei.

Maria Palade

https://shok.md/