Moonbin, membru al trupei sud-coreene Astro, a fost găsit mort în casă la 25 de ani

 Moonbin, membru al trupei sud-coreene Astro, a fost găsit mort în casă la 25 de ani

Moonbin, un membru al trupei sud-coreene Astro, a murit la 25 de ani. Cântărețul și dansatorul a fost găsit mort în propria sa casă, scrie presa română.

Potrivit poliției, artistul K-pop a fost descoperit fără viață, miercuri, în reședința sa din Seul de managerul său. Tânărul făcea parte din trupa de băieți Astro, un grup de cinci băieți format de Fantagio Music, informează Variety.

Compania de divertisment din Coreea de Sud a confirmat vestea într-o postare pe rețelele de socializare. „Pe 19 aprilie, Moonbin ne-a părăsit brusc pentru a deveni o stea pe cer. Deși nu putem compara durerea noastră cu durerea pe care o simt familiile îndoliate, pierzând un fiu și un frate iubit, membrii Astro, colegii artiști Fantagio, directorii companiei și angajații deplâng moartea sa cu mare tristețe și șoc”.

Nota continuă: „Este și mai sfâșietor să le oferim această veste atât de brusc fanilor care l-au susținut pe Moonbin și i-au transmis dragostea lor. Avem inima zdrobită pentru că știm sentimentele lui, și-a iubit și s-a gândit mereu la fanii săi mai mult decât oricine altcineva”.

Poliția a emis o declarație cu privire la cauza morții. „Se pare că Moonbin și-a luat viața” și „Discutăm în prezent posibilitatea unei autopsii pentru a determina cauza exactă a morții”.

Astro și-a lansat cel de-al treilea și cel mai nou album „Drive To The Starry Road” în mai anul trecut și a anunțat recent plecarea membrului Rocky. Ei au confirmat simultan că trupa va continua ca un grup de cinci. Totodată, toți erau sprijiniți să aibă și cariere solo.

Moonbin mai are o soră, membră a trupei Billie. În 2009, artistul a avut un rol în serialul popular Boys over Flowers. Moonbin a debutat pe 23 februarie 2016 alături de formația Astro.

Valerica Baxanean