Morgenshtern a lăsat o „datorie” organizatorilor concertului de la Chișinău: Ce amendă au primit

 Morgenshtern a lăsat o „datorie” organizatorilor concertului de la Chișinău: Ce amendă au primit

Organizatorii concertului artistului rus, Morgenshtern, au primit o amendă de 10 mii lei. Oamenii legii anunță despre finalitatea anchetei privind modul în care s-a desfășurat concertul acum o lună, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Organizatorii au fost sanctionați în baza art. 76/1 cod contravențional și aplicată amendă în mărime de 10 mii lei”, ne-a spus ofițera de presă a IP Chișinău, Natalia Stati.

Sute de tineri au participat la concertul interpretului rus, Morgenshtern, organizat lângă spațiul rezervat de la Megapolis Mall din sectorul Ciocana. Puțini dintre ei au purtat măști, sau au păstrat distanța socială, impusă de situația pandemică, potrivit imaginilor publicate de mai mulți internauți care au participat la concert. Solicitată de UNIMEDIA, ofițera de presă a IP Chișinău, ne-a comunicat că în urma evenimentului a fost înregistrat un proces contravențional, iar angajații poliției urmează să stabilească toate circumstanțele, iar persoanele care au încălcat măsurile anti-epidemice să fie atrase la răspundere.

Artistul rus Morgenshtern a confirmat pe 19 mai că va susține un concert la Chișinău, la sfârșitul acestei luni. Acesta a plasat un video pe rețelele de socializare, în care se adresează fanilor, folosind un limbaj licențios și-i îndeamnă să cumpere bilete.