FOTO Irina Rimes, fericită la brațul iubitului ei francez. Tânărul o sărută tandru pe obraz

 FOTO Irina Rimes, fericită la brațul iubitului ei francez. Tânărul o sărută tandru pe obraz
0Shares

Recent, Irina Rimes a fost împreună cu iubitul ei francez, David Goldcher într-o vacanță de vis pe Coasta de Azur, și anume în cea mai renumită staţiune din sudul Franţei, Saint Tropez. În pofida faptului că odihna a luat sfârșit și cei doi se află în România deja, Irina nu înceteză să-și surprindă fanii pe rețelele de socializare cu imagini din escapadă, scrie SHOK.md.

Irina a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie romantică alături departenerul ei. Cu zâmbetul pe buze, artista apare la brațul tânărului, care o sărută tandru pe obraz.

Postarea publicată de aceasta a adunat peste 18 mii de aprecieri din partea urmăritorilor.

Precizăm că la începutul lunii februarie s-a zvonit că Irina Rimes se iubește cu un francez. Totul s-a adeverit când cântăreața a postat în mediul online imagini cu cel care îi este acum iubit. Îndrăgostiții au locuit împreună o perioadă în Franța, iar recent, artista l-a adus pe acesta în România, au fost chiar și în Republica Moldova, unde cântăreața i-a prezentat familia.

Iubitul artistei lucrează tot în industria muzicală și a fondat în 2017 proiectul We Are Gold, împreună cu un alt producător francez, Rémi Fontaine-Berger. În prezent, amândoi activează în această formație, iar piesele lor pot fi ascultate pe Youtube.

David Goldcher s-a născut într-un oraș din vestul Franței cu deschidere la mare, Les Sables-d’Olonne, însă acum locuiește la Paris.

0Shares