Motivul pentru care Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu vor avea nași la nuntă. „Nu vrem să respectăm ce au făcut alții”

 Motivul pentru care Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu vor avea nași la nuntă. „Nu vrem să respectăm ce au făcut alții”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nunta lor. Cei doi tineri artiști își unesc destinele mai repede decât fanii lor se așteptau. Despre eveniment, ei au dezvăluit că nu vor respecta toate tradițiile, scrie SHOK.md.

Invitat la Antena Stars, Edward Sanda a declarat că nunta cu Cleopatra va avea loc în luna august a acestui an. Pe cântărețul în vârstă de 24 de ani îl încearcă sentimente puternice. „Avem emoții, eu nu pot să-mi imaginez cum e ziua aia, că n-am mai trăit”, a spus Edward Sanda în emisiunea „Star Matinal”.

El a mai precizat că la nunta nu vor avea nași. El și Cleopatra au decis ca doar ei să fie în centrul atenției la eveniment. „Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătorie e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea, noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a mai declarat Edward Sanda, insormează libertate.

S-au mutat împreună

După o relație la distanță de un an și jumătate, el la București, iar ea în Chișinău, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut pasul cel mare, aceștia s-au mutat împreună.