(video/foto) I s-a cerut 1.000 de euro ca să nu-i blocheze contul de Instagram. Daniela Costețchi rupe tăcerea după scandalul cu influencerii

 (video/foto)  I s-a cerut 1.000 de euro ca să nu-i blocheze contul de Instagram. Daniela Costețchi rupe tăcerea după scandalul cu influencerii

Vloggerița Daniela Costețchi rupe tăcerea după scandalul cu influencerii moldoveni. Tânăra a declarat că i s-ar fi cerut 1000 de euro ca să nu-i blocheze contul de Instagram, dar într-un final ar fi achitat „600 euro, cu reducere”. Daniela a mai menționat că înțelegea că nu-i bine ceea ce se întâmplă: „Într-un final eram mulțumită ca să ajung la un numitor comun cu pagina respectivă și să-mi pună o taxă, doar ca să nu fiu atinsă”, scrie SHOK.md.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Vloggerița Mihaela Chistol, cunoscută în mediul online ca Ella a publicat un video, în care povestește cum a rămas fără contul ei de Instagram cu peste 150  mii de urmăritori. Aceasta a declarat că Daniela Cheltuitor, împreună cu o persoană care se ascunde sub identitate străină, i-ar fi șters pagina. Mai mult de atât, au avut de suferit și alți bloggeri, printre care: Katy Black, Dan Ioniță, Emilian Crețu „Am fost șantajați de el. Unii bloggeri au transferat și bani pentru a se asigura că concursul nu va fi șters”, a spus Ella în cadrul filmulețului.

Katy Black a venit și ea cu niște screen-uri  în care era menționat că la data de 9 iulie, Daniela Cheltuitor ar fi avut o întâlnire cu un băiat, la restaurantul Oliva, unde ar fi vorbit despre blocarea unor conturi. 

Și bloggerul Ivan White a declarat că a rămas  fără cont de Instagram. Tânărul a spus că nu s-a așteptat la acest gest din partea Danielei, deoarece erau în relații de prietnie, chiar au fost împreună și la odihnă. El a mai menționat că nu va lăsa această situație nerezolvată, întrucât are destule dovezi cu care ar putea să demonstreze vina ei: „Eu am să merg mai departe până legea nu te va pedepsi, aici este escrocherie. Toți bloggerii avem dovezi concrete și pentru asta poate să stea și după gratii”, a declarat Ivan White în cadrul unei secvențe video.