Motivul pentru care Jada Pinkett Smith s-a ras în cap. Cu ce afecțiune se confruntă

 Motivul pentru care Jada Pinkett Smith s-a ras în cap. Cu ce afecțiune se confruntă
Jada Pinkett Smith a dezvăluit recent afecțiunea cu care se confruntă și motivul pentru care s-a ras în cap.După ani de zile în care a tratat căderea părului cu steroizi, Jada Pinkett Smith spune că în sfârșit acceptă afecțiunea cu care se confruntă- alopecia, scrie SHOK.md cu referire la csid.

Soția actorului Will Smith a postat recent pe contul ei de Instagram un video în care le arată fanilor scalpul și golurile de păr pe care boala i le-a produs.„Acum, în momentul acesta, nu pot decât să râd”, spune vedeta. „Știți că m-am confruntat cu alopecia brusc, acum uitați-vă la asta”, a continuat Jada. „A fost foarte greu să ascund asta, așa că am decis să împărtășesc asta cu voi ca să nu-mi puneți întrebări. Eu și alopecia vom deveni cele mai bune prietene. Punct!”.

Willow m-a inspirat, iar asta pentru că era timpul să renunț”, a spus actrița. În timpul unui episod Red Table Talk, emisiune pe care o prezintă alături de membrii familiei, Jada Pinkett Smith a spus că a fost șocată când a realizat că se confruntă cu alopecia.

„A fost ceva terifiant când a început. Eram într-o zi în duș și mâinile mele erau pline de păr. Mă gândeam doar dacă o să chelesc”.

La acea vreme, vedeta a căutat ajutorul medicilor să trateze această afecțiune, dar acum, câțiva ani mai târziu, este fericită cu ceea ce experimentează și mai ales să împărtășească acest episod cu oamenii care o urmăresc și o îndrăgesc.

Maria Palade

https://shok.md/