Natalia Gordienko, despre participarea la Eurovision 2021: „Vă spun sincer – am reușit!”

 Natalia Gordienko, despre participarea la Eurovision 2021: „Vă spun sincer – am reușit!”
0Shares

Interpreta Natalia Gordienko, care ne-a reprezentat țara în acest an la Eurovision Song Contest 2021 a împărtășit primele emoții și impresii despre participarea sa la acest concurs, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au votat pentru mine! Am simțit cu fiecare părticică a corpului meu energia voastră pozitivă! Mulțumesc echipei mele – sunteți familia mea mare și talentată! Fără voi nu am fi ajuns până aici. Ați avut încredere în mine, ne-am susținut reciproc și, într-un final, ne-am ales cu o experiență extraordinară și un vis împlinit! Foarte curând voi ajunge acasă și primul lucru pe care îmi doresc să-l fac e să-l îmbrățișez pe băiețelul meu scump. Am obosit mult, dar niciodată nu voi uita această perioadă minunată din viața mea! Cu toate acestea, nu a fost deloc ușor, luând în considerare atmosfera tensionată din cauza normelor stricte anti-Covid. Eurovision 2021 este simbolul sărbătorii care a renăscut!

Am depășit orice bariere ca să fim parte din acest spectacol și să reprezentăm Moldova cu multă mândrie. Vă spun sincer – am reușit! Vă iubesc!”, a scris Natalia Gordienko pe Facebook.

Trupa Måneskin, care a reprezentat Italia la Eurovision 2021, este câștigătoarea din acest an a concursului muzical, cu piesa Zitti E Buoni. Reprezentanta Republicii Moldova, Natalia Gordienko, a ocupat locul 13, cu 115 puncte acumulate.
Pe locul 2 s-a clasat reprezentanta Franței, Barbara Pravi, cu piesa Voila și 499 puncte, iar pe locul 3, Gjon’s Tears din Elveția, cu piesa Tout l’Univers, ce a acumulat 432 puncte.

Reprezentanta Republicii Moldova a ocupat locul 13 în finala Eurovision 2021, cu piesa „Sugar”. Cel mai mare punctaj, 12 puncte, Natalia Gordienko l-a primit din partea Bulgariei și a Rusiei.

Natalia Gordienco, a avut parte de o situație neobișnuită în timp ce evolua în finala concursului muzical Eurovision 2021. Interpreta a scăpat microfonul din mână, dar a făcut față cu brio situației, fiind ajutată de dansatori.

0Shares