Nepoata prinţesei Diana s-a căsătorit cu un milionar. Lady Kitty Spencer este mai mică decât mirele cu 32 de ani

 Nepoata prinţesei Diana s-a căsătorit cu un milionar. Lady Kitty Spencer este mai mică decât mirele cu 32 de ani

Nepoata prinţesei Diana, în vârstă de 30 de ani, s-a căsătorit cu un magnat milionar, în vârstă de 62 de ani, într-o ceremonie fastuoasă în Italia, scrie SHOK.md cu referire la okmagazine.ro.

Lady Kitty Spencer şi Michael Lewis şi-au unit destinele în faţa prietenilor şi a familiei la Vila Aldobrandini, un conac din Frascati, Italia. Mireasa a purtat  o rochie Dolce & Gabbana din dantelă albă, cu gât înalt. Kitty Spencer nu a optat pentru o coafură sofisticată în ziua marelui eveniment, ci a avut părul strâns într-un coc. Oaspeţii s-au bucurat de cină şi dans, apoi au ieşit pe terenul conacului, care oferă o vedere spre Roma, pentru a urmări un foc de artificii.

„Nu se întâmpla asta pentru  că nu acord o importanţă iubirii, pentru că, pentru mine, dragostea este cel mai important lucru din lume şi o voi proteja din tot sufletul, nefiind un subiect de discuţie. Problema e că te deschizi în faţa altor persoane care au tot felul de păreri şi pur şi simplu nu este relevant pentru viaţa nimănui, decât pentru a mea şi a familiei mele”. 

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și