Nicolae Botgros, infectat pentru a doua oară cu Covid: „A dat iar năpasta peste mine”

 Nicolae Botgros, infectat pentru a doua oară cu Covid: „A dat iar năpasta peste mine”

Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei Lăutarii din Chişinău, s-a îmbolnăvit din nou de Covid-19. El se află acum în carantină la domiciliu şi se simte bine.

Nicolae Botgros regretă că a ratat evenimentele din seara de Revelion și nu îi place deloc să stea în casă.

„Am Covid pentru a doua oară, dar este o formă ușoară, seamănă mult cu o răceală! Prima oară când am avut Covid a fost o formă extraordinar de gravă. Vaccinul m-a protejat foarte mult!”, a mărturisit Nicolae Botgros într-o emisiune tv, conform click.ro.

Maestrul a mai declarat: „A dat iar năpasta peste mine, am iar Covid și nu sunt așa în formă cum trebuie! Am avut niște probleme și cred că am luat din același spital unde am fost internat prima dată cu Covid. Văd că acum e mai ușor, nu am trecut prin febră și prin problemele cu saturația, dar încă stau acasă în carantină”.

Maestrul Nicolae Botgros a fost testat pozitiv la Covid, fiind internat în stare gravă la spital. Acesta a fost transferat, pe 27 octomrbie, la Institutul de Medicină Urgentă, în secția de reanimare.

După aproape o lună de luptă cu boala, maestrul s-a tratat de Covid-19. Potrivit Dorinei Arsene, purtătoarea de cuvânt a Institutului de Urgență, Botgros a fost externat vineri, 20 noiembrie.

Citește și