Alexandra Stan, dezvăluiri neașteptate despre divorțul de fostul soț: „Ne-am grăbit”

 Alexandra Stan, dezvăluiri neașteptate despre divorțul de fostul soț: „Ne-am grăbit”

Alexandra Stan a dezvăluit noi detalii neștiute despre divorțul de fostul ei soț, Emanuel Necatu. Artisa a povestit pentru revista VIVA, cum este viața ei după această despărțire, de la ce au pornit problemele în căsnicie, despre reacția păriniților ei cu privire la separare, dar și despre ce a învățat din această experiență. 

Întrebată cum este statutul de femeie divorțată, artista a răspuns că: Sincer, nici nu am apucat să simt statutul de femeie căsătorită, așa că nu pun mult accent pe faptul că sunt divorțată. E doar un cuvânt. Eu sunt aceeași persoană de dinainte de căsătorie: independentă, nonconformistă, care iubește iubirea și care își dorește lumina în viața ei.

Artista a mai dezvăluit care au fost divergențele din căsnicie.

„Ne-am grăbit. Nu ne-am acordat timp să ne cunoaștem de ajuns, să trecem prin etapele firești ale unei relații. Noi am făcut direct pașii mari fără să știm, de fapt, cum e fiecare dintre noi. Asta s-a întâmplat. Și avem viziuni diferite despre viață, despre cum vrem să evoluăm. Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună.

Încă o filă din povestea mea, din trecutul meu. Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică, să îmi ascult și partea stângă a creierului, să nu mă las condusă doar de partea emoțională și artistică”.

Interpreta a spus că nu regretî nimic, întrucât a făcut ceea ce a simțit: „Până la urmă, experiențele ne fac să evoluăm, dacă învățăm ce trebuie din ele. Părinții m-au susținut mereu, așa că au făcut-o și de data asta. Își doresc ca eu să fiu bine”.

Citește și