(VIDEO) Nicolas Cage, filmat beat și desculț: A fost alungat din restaurant

 (VIDEO) Nicolas Cage, filmat beat și desculț: A fost alungat din restaurant

Unul dintre cei mai faimoși actori de la Hollywood a fost confundat cu un om al străzii și dat afară dintr-un restaurant din orașul american Las Vegas. Este vorba despre Nicolas Cage, care era desculț, zburlit și într-o stare avansată de ebrietate, scrie SHOK.md cu referire la thesun.

 

Un client al restaurantului l-a recunoscut și l-a filmat, iar imaginile au făcut furori pe internet. În imagini se vede cum actorul de 57 de ani este scos cu forța din local.

Martorii au povestit că Nicolas Cage băuse whisky scump și tequila, după care a devenit agresiv.

„Umbla prin sală, striga la oameni, a intrat în polemică cu personalul. Era atât de beat, încât nu putea să se încalțe. Când a fost scos afară, ne-a întrebat dacă suntem de acord ca el să se întoarcă la locul lui de la masă, dar arăta atât de rău, încât toți cei care eram acolo ne-am gândit că nu este o idee bună”, a povestit unul dintre martori pentru „The Sun”.

După ce a fost alungat din restaurant, el a vrut să se întoarcă, însă a fost oprit de o femeie din administrația localului.

Cage este unul dintre marile staruri de la Hollywood, cu roluri emblematice în filme precum Gone in 60 Seconds, City of Angels sau Ghost Rider.

El a fost nominalizat de două ori la premiile Oscar și a obținut statueta mult râvnită pentru pelicula ”Leaving Las Vegas”.

Maria Palade

https://shok.md/