Nicole Cherry, declarații neașteptate despre despărțirea de tatăl copilului ei: „O să fiu la fel de fericită”

 Nicole Cherry, declarații neașteptate despre despărțirea de tatăl copilului ei: „O să fiu la fel de fericită”

Nicole Cherry este însărcinată și va deveni în curând mamă, la vârsta de 23 de ani. Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, artista a făcut declarații surprinzătoare despre relația ei și despre decizia de a deveni mamă, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

„Eu de obicei am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită. Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil săgetător. După ne-au luat emoțiilor, nu ne e teamă, cred că suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă”, a declarat Nicole Cherry la emisiunea „La Măruță”.

Ea este o cântăreață română de muzică reggae și pop de etnie romă. A devenit cunoscută în anul 2013 cu single-ul Memories, lansat la vârsta de 14 ani, cu care a intrat în rotație pe posturile de radio din România

 

Maria Palade

https://shok.md/