„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. O adolescentă violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

 „Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. O adolescentă violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie, scrie SHOK.md cu referire la observatornews.ro.

Tânăra a decis să vorbească despre calvarul prin care a trecut şi a povestit cum a fost lăsată în apa adâncă a mării, după ce a fost abuzată minute în şir fără ca cineva să îşi dea seama de acest lucru

Deşi plaja era plină, adolescenta spune că a fost paralizată de frică în momentul în care tânărul, despre care se ştie că se numeşte Dabi, a violat-o în timp ce se afla în mare.

Fără ca cineva să îşi dea seama de cele întâmplate, bărbatul a abuzat-o pe adolescentă

Ea a povestit că a reuşit să scape de agresor doar în momentul în care unul dintre prietenii săi s-a apropiat, dar în continuare bărbatul a continuat să o urmărească.

„O singură clipă şi m-am trezit lângă el, l-am întrebat dacă îmi poate înapoia mingea, iar el a spus că nu. M-am apropiat de el şi i-am cerut mingea din nou, după ce mi-a dat-o am aruncat-o către prietenul meu.

A început apoi să vorbească cu mine şi să-mi atingă mâna. În tot acest timp un alt bărbat îi distrăgea atenţia amicului meu, care mai apoi a ieşit din mare.

Eram singură, iar el a început să mă împingă în apa adâncă şi nu-mi mai simţeam picioarele pe fundul mării. Atunci a început să mă atingă din ce în ce mai mult. Cum nimeni nu era atent la ceea ce se petrece cu noi, a început să mă violeze.

Am ieşit din mare şi i-am povestit prietenului meu totul, apoi am mers la baie. Acolo a venit după mine şi a insistat să îi spun cum mă poate contacta”, a mărturisit fata.

Delicventul a insistat să afle din partea victimei cum ar putea să o contacteze şi i-a transmis acesteia că el locuieşte în Birmingham.

Suspectul a fost descris ca fiind de rasă mixtă, eventual asiatică, cu o înălțime de aproximativ 1,68 m.

Polițiștii au dezvăluit, de asemenea, că avea părul închis la culoare, dat pe spate, sprânceana stângă rasă și un cercel în urechea stângă.

Maria Palade

https://shok.md/