Nicole Cherry, despre relația cu socrii. Cine o va ajuta cu creșterea fetiței

 Nicole Cherry, despre relația cu socrii. Cine o va ajuta cu creșterea fetiței
0Shares

Nicole Cherry se pregătește să devină mamă pentru prima dată la doar 22 de ani. Într-un interviu exclusiv pentru VIVA!, tânăra artistă a dezvăluit cum se înțelege cu socrii săi și cine o va ajuta atunci când micuța ei va veni pe lume, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

Au mai rămas doar câteva luni până când vedeta își va strânge fiica la piept. În această perioadă, Florin Popa, iubitul lui Nicole Cherry, este foarte atent cu ea și îi este alături în fiecare moment. Artista are familia aproape și așteaptă cu mare nerăbdare să devină mamă.

„Este un bărbat atent, ăsta este unul dintre lucrurile care m-au făcut să mă îndrăgostesc de el. Și da, îmi spune să am grijă de mine, dar înțelege, în același timp, că nu pot schimba total activitățile din viața mea. Toate au un curs normal”, a spus artista despre tatăl fetiței sale. Întrebată cum se înțelege cu socrii, Nicole Cherry a răspuns imediat: „Foarte bine. Ne vizităm constant și petrecem timp împreună”. Arista are o relație foarte bună cu părinții lui Florin și se vizitează de fiecare dată când au ocazia.
Cine o va ajuta pe Nicole Cherry cu creșterea fetiței În luna decembrie, tânăra artistă urmează să nască o fetiță. Până acum, Nicole nu a pregătit camera bebelulușui și a dezvăluit că în primii doi ani, micuța va sta în cameră cu ea și Florin. Cât despre ajutorul în creșterea fetiței, vedeta nu s-a gândit încă să ia o bonă, ci se bazează pe mama sa, care abia așteaptă să își ia rolu de bunică în serios.

„Încă nu. Dar, cu siguranță, mama mea este printre cei vizați. (râde). În plus, chiar își dorește asta și abia așteaptă. Planuri în privința creșterii nu ne-am făcut, însă ne dorim să petrecem cât mai mult timp cu ea, să ne implicăm activ în dezvoltarea și educația ei, să îi vedem primii pași, să-i auzim prima gângurire, primul cuvânt. Vai, ce emoții!”, a declarat Nicole Cherry pentru VIVA!.

Nicole Cherry este însărcinată și va deveni în curând mamă, la vârsta de 23 de ani. Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, artista a făcut declarații surprinzătoare despre relația ei și despre decizia de a deveni mamă.

„Eu de obicei am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită. Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil săgetător. După ne-au luat emoțiilor, nu ne e teamă, cred că suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă”, a declarat Nicole Cherry la emisiunea „La Măruță”.

Ea este o cântăreață română de muzică reggae și pop de etnie romă. A devenit cunoscută în anul 2013 cu single-ul Memories, lansat la vârsta de 14 ani, cu care a intrat în rotație pe posturile de radio din România

 

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/