Nicole Cherry, intervenția estetică care i-a schimbat înfățișarea

 Nicole Cherry, intervenția estetică care i-a schimbat înfățișarea

Nicole Cherry a crescut sub ochii românilor ce o apreciază și o îndrăgesc. Ea, la rândul ei, le mulțumește fanilor, fiindu-le aproape prin fotografii și filmulețe postate pe rețelele sociale, special pentru ei. Cântăreața, care a cântat și în deschiderea concertului celebrului Maluma, are grija de aspectul ei fizic, iar sora ei i l-a îmbunătățit în doar câteva minute, scrie SHOK.md cu referire la click.

Simpatica artistă își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face, satisfăcându-le, astfel, curiozitatea internauților. Acest lucru s-a întâmplat recent, după ce vedeta a devenit mămică și a postat câteva story-uri în care se lăsa pe mâna surorii ei, pentru o mică intervenție estetică.

Nicole Cherry și-a schimbat look-ul printr-o intervenție estetică minoră!

Nicole nu a ratat ocazia de a-și lăuda sora, asa cum a știut ea mai bine.

După mult timp am ajuns la sora mea să-mi facă laminare de gene și sprâncene. Dacă vă vine să credeți, sora mea face asta, iar eu abia ajung. Așa se întâmplă când ai neamuri talentate, abia ajungi.”, a zis Nicole Cherry.

Ea face mai multe lucruri mișto. E foarte talentată.”, a adăugat aceasta.

Artista nu s-a putut abține și a prezentat publicului minunăția făcută de Clara. Nicole s-a filmat înainte de procedură și după, pentru ca fanii să vadă diferența.

Maria Palade

https://shok.md/