Nicole Cherry se mărită! Nuntă atipică: „Vrem să fie despre ea, nu despre noi”

 Nicole Cherry se mărită! Nuntă atipică: „Vrem să fie despre ea, nu despre noi”

În sfârșit, e undă verde la nunți și primele evenimente se anunță deja. Devenită recent mămică, Nicole Cherry urmează să se căsătorească. Cântăreața a oferit detalii despre eveniment, menționând că e pe ultima sută de metri cu pregătirile. Asta, pentru că totul se va întâmpla în mai, scrie SHOK.md, cu referire la presa română.

Artista va spune DA chiar în ziua în care își va boteza și fetița, pe micuța Anastasia.

După ce anul trecut a fost cerută de soție, acum artista face și nunta.

Evenimentul va avea loc chiar în ziua în care artista își va boteza și fetița, pe micuța Anastasia. Ea a precizat într-un interviu că totul se va întâmpla peste doar o lună, în mai, atunci când micuța Anastasia va fi creștinată, iar ea și cu Florin Popa vor spune DA în fața ofițerului de stare civilă.

„Cumva va avea loc cununia noastră practic, dar pe cea religioasă o vom păstra pentru un eveniment din viitor. Dar va avea loc cununia, pur și simplu vom spune DA și ne vom axa pe evenimentul Anastasiei, pentru că vrem să fie despre ea, nu despre noi”, a anunțat Nicole Cherry.

Cât despre nași, Nicole Cherry a anunțat că la botez micuța Anastasia va avea un cuplu de prieteni, din partea ei, urmând ca la nunta religioasă, care va avea loc la o dată ulterioară, ea și Florin Popa să aibă nași din partea lui, prieteni apropiați cuplului.

„Nașii vor fi prietenii noștri de familie, pe care îi cunosc eu de foarte mult timp, de la 14 ani, sunt nașii Anastasiei, iar nașii de cununie vor fi oamenii apropiați sufletului nostru, din partea lui Florin”, a mai spus cântăreața.

Petrecere mare pentru micuța Anastasia

După ce ea și Florin Popa vor spune DA la oficiul stării civile, dar și după ce Anastasia va fi botezată, toții invitații vor fi așteptați la petrecere, fiind vorba despre un party mare.

Nicole Cherry a mărturisit că a avut parte și de ajutoare pentru a organiza întreaga petrecere, iar totul merge bine, pregătirile sunt pe ultima sută de metri și abia așteaptă să aibă loc evenimentul mult așteptat.

”Am reușit să organizăm cât de cât botezul, am parte și de ajutor, recunosc. Nu aș fi putut să mă descurc singură, pentru că avem destul de mulți invitați, fiind și prima petrecere mare, ne-am dorit să avem toți oamenii pe care îi iubim alături de noi. E o listă foarte mare, chiar nu mă așteptam și ne-au și răspuns pozitiv mulți dintre ei”, a mai zis artista.