Nicoleta Nucă, despre operațiile estetice: „Unele femei nu mai arată a ființe umane doar din dorința de a atinge acea perfecțiune”

 Nicoleta Nucă, despre operațiile estetice: „Unele femei nu mai arată a ființe umane doar din dorința de a atinge acea perfecțiune”

Nicoleta Nucă, concurenta din proiectul „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a expus opinia în legătură cu operațiile estetice. Aceasta susține că omenirea, în prezent, pune presiune asupra modului în care o persoană arată, iar unele femei, din dorința de a ”atinge acea perfecțiune nu mai arată a ființe umane”, a declarat artista în cadrul uni interviu.

„Cred că trăim într-o lume în care presiunea față de felul în care arăți este foarte mare și din acest motiv se ajunge la body shaming foarte agresiv în ziua de astăzi. Persoanele ajung să recurgă la foarte multe operații estetice. Nu sunt împotriva lor, atâta timp cât sunt făcute cu măsură, dar, în unele cazuri, merg într-o extremă, unele femei nu mai arată a ființe umane doar din dorința de a atinge acea „perfecțiune pe care o vedem în social media”, a declarat Nicoleta în cadrul unui interviu.

Artista a mai adăugat: „Realitatea este alta și mi-ar plăcea să acceptăm faptul că toate femeile, chiar și cele care arată perfect, au și ele, poate, celulită sau acnee. Eu nu pot spune că sunt genul de om care s-a lăsat influențat de părerea celor din jur.

Mi-am schimbat lookul de nenumărate ori pentru că așa am vrut eu. M-am tuns scurt, pentru că mie îmi place foarte mult așa, deși au existat păreri că o femeie trebuie să aibă părul lung. Dar am simțit de multe ori presiune mai ales prin felul în care oamenii își exprimă părerile”.

Artista susține că mediul online este „agresiv” și „din ce în ce mai nociv” pentru toate persoanele.

Întrebată care a fost  cea mai proastă apariție a sa din punct de vedere vestimetar, Nicoleta a spus că nu își amintește o situație de genu: „ Nu pentru că aș fi o mare fashionistă, dar încerc să nu țin minte lucrurile negative. Mai mult ca sigur au fost apariții poate mai puțin inspirate, dar stilul este ceva subiectiv. Dacă am purtat o anumită ținută, înseamnă că eu mă simțeam bine în ea, chiar dacă nu era în trend la acel moment”.

Nicoleta Nucă a reușit să impresioneze atât jurații cât și concurentele în cea de-a doua gală „Bravo, ai stil! Celebrities” sezonul 7, reușind să acumuleze punctajul maxim.