Nina-i de vină! Lilu Ojovan: „Șoc termic – de la plus 30 ne-am întors la 12 grade”

 Nina-i de vină! Lilu Ojovan: „Șoc termic – de la plus 30 ne-am întors la 12 grade”
0Shares

Se pare că vara se lasă așteptată în acest an, astfel ânceputul lunii iunie vine cu ploi și temperaturi scăzute, de la +30 grade Celsius ne-am întors la 12 grade Celsius, iar „de vină este ciclonul artic Nina”, spune Lilu Ojova. Prezentatoare TV susține că nu ne rămâne altceva de făcut, decât să ne bucurăm de frumusețea acestui anotimp, indiferent de timpul urât de afară, scrie SHOK.MD.

„Șoc termic – de la plus 30 ne-am întors la 12 grade… oleacă regret ca am dus garderoba de iarna la părinți. Oricât de supărată o fi vara pe noi… oricum savurez și ploaia și florile verii. De vină e ciclonul artic Nina, altceva de făcut decât să acceptam și sa așteptam … nu ne rămâne.

Continui să cumpăr flori de la bătrâni și atunci când văd mai multe suflete bune care vând florile din ograda cu 7-8 lei încerc sa cumpăr câte un buchețel de la mai mulți dintre ei. Îmi scrieți să vă trimit brațe de bujori și peste hotare că acolo nu găsiți. Cu mare drag, dacă aș putea”, a scris aceasta pe pagina ei de Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, floare şi în aer liber

O astfel de instabilitate atmosferică a fost și în 2016. Meteorologii susțin că în medie o dată la 10 ani se observă o astfel de temperaturi.

Potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vremea ar putea să se încălzească abia spre mijlocul lunii iunie. Temperaturi generoase ne aşteaptă abia în lunile iulie și august.

0Shares