Pentru că mireasa a murit în ziua nunții, mirele a cerut-o de soție și s-a căsătorit în aceeași zi cu sora ei

 Pentru că mireasa a murit în ziua nunții, mirele a cerut-o de soție și s-a căsătorit în aceeași zi cu sora ei
0Shares

Un bărbat s-a căsătorit cu sora miresei sale, după ce aceasta s-a prăbușit și a murit în fața altarului. Ceremonia a avut loc în ziua în care era programată prima nuntă, iar după încheierea ei prima mireasă a fost incinerată, scrie SHOK.MD, cu referire la digi24.

Potrivit Times of India, citat de Newsweek, incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când Mangesh Kumar, din Uttar Pradesh, India, urma să se căsătorească cu Surbhi. Însă tânăra Surbhi s-a plâns că nu se simte bine și s-a prăbușit chiar în timpul ritualului de nuntă. Familia a dus-o rapid la spital, dar, din păcate, a fost declarată moartă. Cauza decesului a fost infarctul.

Familia a adus trupul miresei decedate înapoi acasă și a început pregătirile pentru incinerare, conform tradiției locale. Dar moartea miresei nu a stricat și planurile de nuntă… Dacă pregătirile tot erau făcute, mirele a vorbit cu părinții lui Surbhi și a cerut mâna celeilalte fiice, sora mai mică a miresei decedate. Șocant, părinții au fost de acord, iar ceremonia a avut loc în timp ce trupul neînsuflețiti al lui Surbhi zăcea într-o altă cameră.

Supărat de întorsătura neașteptată a evenimentelor, fratele lui Surbhi, Saurabh, a spus: „A fost o situație bizară, întrucât nunta surorii mele mai mici avea loc în timp ce cadavrul celeilalte surori zăcea într-o altă cameră”.

„Nu știam ce să facem în acel moment”, a mai spus fratele miresei. „Cineva care venise la nuntă a sugerat ca sora mea mai mică, Nisha să se căsătorească cu mirele. Ambele familii au discutat și au fost de acord.”

Unchiul miresei a vorbit cu presa locală și a spus că decizia de a merge mai departe cu nunta nu a fost deloc ușoară.

„A fost o decizie grea pentru familia noastră”, au spus unchiul mireseilor. „O fiică zăcea moartă într-o cameră, iar nunta alteia se desfășura într-o altă cameră. Nu am experimentat niciodată astfel de emoții mixte. Durerea pentru moartea lui Surbhi și fericirea pentru nunta lui Nisha…”

Surbhi a fost incinerată imediat după nuntă.

Nunta lui Mangesh Kumar nu este prima ceremonie din India care se încheie într-un mod atât de bizar. Luna trecută, o mireasă s-a căsătorit cu un invitat la nuntă, după ce mirele a dispărut.

0Shares