Ce semnificație are noul tatuaj al Angelinei Jolie

 Ce semnificație are noul tatuaj al Angelinei Jolie
0Shares

Angelina Jolie și-a sărbătorit recent ziua de naștere la New York, alături de cei șase copii ai săi și a fost surprinsă de către paparazzi pe străzile orașului, iar un detaliu a atras atenția tuturor. Este vorba de cel mai recent tatuaj al Angelinei, un citat ce îi apartine omului de știință Galileo Galilei. „Eppur si muove” și-a tatuat actrița pe mână. În 1633, Galilei a fost acuzat de erezie pentru că a afirmat că Pământul nu se află în centrul Universului și că se învârte în jurul Soarelui. Potrivit legendei, când Biserica catolică i-a cerut să își retragă afirmația, acesta ar fi răspuns: „Și totuși se învârte”, scrie SHOK.md cu referire la elle.ro.

Angelina Jolie și-a tatuat pe mână un citat celebru al omului de știință Galileo Galilei. Ea are o colecție impresionată de tatuaje, multe dintre ele având ca sursă de inspirație călătoriile sale, misiunile de voluntariat, pe care le-a făcut sau chiar copiii ei.

Vacanța Angelinei Jolie la New York a stârnit o adevărată controversă, iar asta s-a datorat vizitei pe care actrița i-a făcut-o fostului său soț, Jonny Lee Miller. Aceasta a fost văzută intrând în clădirea în care locuiește actorul britanic, având în mână o sticlă de vin. Actrița a părăsit locuința lui Miller trei ore mai târziu. Ulterior, ea a revenit acasă la Miller, însoțită de fiul ei, Pax.

 

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/