Nu mai are părul blond și nici scurt: Cum arată Charlize Theron la 46 de ani

 Nu mai are părul blond și nici scurt: Cum arată Charlize Theron la 46 de ani

Charlize Theron a surprins cu cea mai recentă apariție a sa. Actrița în vârstă de 46 de ani a afișat o siluetă de invidiat, dar și o schimbare de look.

Potrivit libertate.ro, în ultimii ani, la cele mai cunoscute evenimente de peste Ocean, Charlize Theron avea un look tineresc, modern. Părul îl avea vopsit blond și era tunsă foarte scurt. Acum, în 2022, și-a transformat radical, și-a schimbat și culoarea părului, dar și tunsoarea.

Pe 12 iunie, actrița de la Hollywood a luat parte la un eveniment din Los Angeles. Îmbrăcată într-o cămașă albă și o pereche de blugi, actrița a atras atenția. Are părul mai lung și brunet. Schimbarea e radicală, având în vedere felul în care ea se prezenta înainte.

Charlize Theron Africa Outreach Project 2022 Summer Block Party - LA

Charlize Theron Africa Outreach Project 2022 Summer Block Party - LA

Charlize Theron Africa Outreach Project 2022 Summer Block Party - LA

La eveniment, actrița a socializat, s-a bucurat de întâlnirea cu diferite personalități și nu a ratat ocazia de a face fotografii la panou. Fotografii au surprins-o în cele mai reușite ipostaze, după cum se poate observa în pozele din galeria foto. „Nu îmi e rușine să vorbesc despre asta”

În urmă cu ani, actrița a trecut printr-o dramă. Charlize Theron a dezvăluit cum mama sa i-a ucis tatăl. Ea avea doar 15 ani la momentul incidentului șocant. Tatăl ei, pe care l-a descris ca fiind un bărbat „foarte bolnav” și abuziv, a tras prin ușa camerei în care ea se ascundea împreună cu mama ei. „Niciunul dintre gloanțe nu ne-au atins, ceea a fost un miracol. Însă, în legitimă apărare, ea a pus capăt amenințării”, a declarat actrița Charlize Theron, într-un interviu acordat postului public de radio din Statele Unite, citat de BBC.

Originară din Africa de Sud, Charlize Theron a crescut la o fermă din apropiere de Johannesburg, împreună cu mama sa, Gerda și, tatăl ei, Charles. Actrița și-a descris părintele ca fiind „un om foarte bolnav”, iar traiul cu un alcoolic era o „situație disperată”.

Citește și