„Nu mai sunt așa tânără”: Vera Brejneva a recunoscut că nu poate rămâne însărcinată de la Konstantin Meladze

 „Nu mai sunt așa tânără”: Vera Brejneva a recunoscut că nu poate rămâne însărcinată de la Konstantin Meladze
0Shares

Cântăreața în vârstă de 39 de ani, Vera Brezhneva, este căsătorită fericit cu fostul ei șef, producătorul grupului VIA Gra, Konstantin Meladze, de șase ani. Cuplul are în total cinci copii – două fiice cu Vera și trei copii cu Konstantin. Cu toate acestea, cuplul nu are încă moștenitori comuni, dar speră că într-o bună zi acest eveniment fericit va avea loc în continuare, scrie SHOK.md cu referire la woman.

Vera a mai menționat că și-a schimbat recent atitudinea față de surogatul. Dacă mai devreme cântăreața și actrița nu o luau în serios, acum Brejnev se poate răzgândi. Mai mult, are prieteni care au decis să facă acest pas pentru a deveni din nou părinți.

„Am încetat să fiu prea categoric în ceea ce privește ceva, deoarece odată cu vârsta, experiența există o înțelegere că, dacă o persoană face acest lucru, atunci, dintr-un anumit motiv, are nevoie de el”, a spus Brejneva în emisiunea „Nu vei crede!” pe canalul NTV.

Rețineți că, în tinerețe, chiar înainte de începerea carierei sale muzicale, Vera s-a întâlnit cu Vitaly Voichenko, un politician ucrainean. Brejnev la vârsta de 19 ani a născut fiica sa Sonya, dar cuplul s-a despărțit în curând.

Și în toamna anului 2006, Brejnev a început să se întâlnească cu afaceristul și milionarul ucrainean Mikhail Kiperman, de la care a născut fiica Sarah în 2009.

Konstantin Meladze are trei copii dintr-o femeie – fiicele Leah și Alice și un fiu Valery al compozitorului, a născut fosta soție a lui Yana Summ.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/