A aterizat în România, cu 1 kg de droguri în stomac: O femeie din Brazilia, reținută pe aeroportul Otopeni

 A aterizat în România, cu 1 kg de droguri în stomac: O femeie din Brazilia, reținută pe aeroportul Otopeni
0Shares

O femeie din Brazilia a fost depistată pe Aeroportul Otopeni cu aproximativ 1 kg de cocaină ingerate în stomac. Suspecta a fost reținută pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic intern de droguri de mare risc.

Potrivit poliției de frontieră română, în cauză s-a reținut faptul că, la data de 14.02.2022, persoana bănuita s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă și, în urma controalelor dar și a analizelor de risc efectuate de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali, a rezultat suspiciunea că aceasta a ingerat droguri în vederea introducerii acestora pe teritoriul României. În acest context, inculpata a fost transportată la un spital unde, în perioada 15 – 17.02.2022, a eliminat cantitatea totală de aproximativ 1 kilogram de substanță vâscoasă ce conținea cocaină.

În cursul zilei de astăzi, inculpata va fi prezentată Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

0Shares