O chiriașă din SUA l-a ucis pe proprietarul locuinței cu ciocanul, după ce acesta a descoperit ce făcea femeia pe ascuns

 O chiriașă din SUA l-a ucis pe proprietarul locuinței cu ciocanul, după ce acesta a descoperit ce făcea femeia pe ascuns

O femeie din statul american Massachusetts este acuzată că l-a ucis pe proprietarul locuinței în care stătea cu chirie, după ce acesta a descoperit că i-a furat peste 40.000 de dolari, falsificând cecuri bancare în numele său.

Xiu Fang Ke, în vârstă de 43 de ani, din Newton, a fost arestată și trimisă în judecată pentru crimă, miercuri, în legătură cu moartea lui Leonard Garber, în vârstă de 65 de ani, a declarat miercuri biroul procurorului din districtul Middlesex, potrivit NBC News.

Familia lui Garber l-a dat dispărut luni. Poliția din Newton a făcut trei vizite la locuința acestuia. Primele două au fost fără succes, dar a treia oară când au ajuns acolo, marți, au găsit cadavrul bărbatului.

Trupul acestuia era învelit într-o perdea și a fost găsit sub materiale de construcție și alte „obiecte grele”, potrivit unui comunicat al poliției.

„Pe baza evaluării preliminare, cadavrul ar fi fost acolo de mai mult de o zi și că a fost plasat în așa fel încât să fie ascuns”, au spus oficialii.

Ulterior, s-a stabilit că Garber și Ke au petrecut timp împreună și că femeia ar fi furat peste 40.000 de dolari de la acesta prin falsificarea unor cecuri, se mai arată în comunicat.

Când Garber a aflat de furt, ar fi confruntat-o pe aceasta și „ea l-ar fi lovit și ucis, iar apoi a încercat să ascundă cadavrul”.

Poliția a verificat imaginile de supraveghere din casa lui Garber, care au arătat o femeie asiatică, identificată mai târziu ca fiind Ke, intrând în locuință cu câteva zile înainte de găsirea cadavrului.

Ulterior, la audieri, femeia a recunoscut că l-a ucis, spunând că l-a lovit de mai multe ori cu un ciocan.

„Inculpata a recunoscut că a furat cecuri de la Leonard Garber și că l-a ucis. Ea a declarat mai târziu că a folosit un ciocan și i-a ascuns cadavrul în locul în care a fost găsit în cele din urmă de poliție”, a declarat procurorul adjunct Julie Kunkel.

Femeia a fost reținută miercuri, dar poate fi eliberată pe cauțiune.

Aura Mereuta

https://shok.md