O copilărie cu mamă alcoolică, abuzată de o rudă, a găsit refugiu în brațele unui bărbat cu 20 de ani mai mare: Nu-l iubesc, dar…

 O copilărie cu mamă alcoolică, abuzată de o rudă, a găsit refugiu în brațele unui bărbat cu 20 de ani mai mare: Nu-l iubesc, dar…

 A trecut prin divorțul părinților, a fost abuzată de o rudă, la vârsta de patru ani și-a pierdut unica soră, care îi purta de grijă și a văzut cum mama ei se alcoolizează și este maltratată de concubin.  Este povestea cutremurătoare a Cristinei, o tânără de 21 de ani, care s-a căsătorit cu un bărbat cu 20 de ani mai mare, „pe care nu-l iubește, dar îl respectă ca un tată”, a declarat fata, în cadrul unui „Monolog”, cu Dorin Galben. Deși ea recunoaște că nu au o căsnicie normală, frica de a rămâne singură o face să continue această relație. 

„Am 21 de ani și sunt căsătorită cu un bărbat mai mare ca mine cu 20 de ani, pe care nu-l iubesc, dar îl respect ca un tată.

Am avut o copilărie foarte grea, pentru că nu am fost în relații bune nici cu mama, nici cu tata. De la o vârstă foarte fragedă, ei s-au despărțit. Tata s-a recăsătorit cu o ucraineancă”.

După separarea părinților, Cristina a locuit o perioadă cu mama, după care tatăl său, a luat-o la el.

„S-a început lupta dintre mama și tata, cu cine să rămân eu. S-a întâmplat o situație, când el m-a furat de la o mătușă, a bătut-o. 

Într-un final mamei i-a reușit să mă ia de la tatăl meu, s-au înțeles că o să-l vizitez periodic. 

De fiecare dată, când mama muncea 24 de ore, mă lăsa cu un nan de-al meu, care era și vecin. 

Inițial, el a încercat să-mi explice cum apar copii, după care mi-a arătat cărțulii cu conținut sexual. Cu timpul, a început să mă pună să-i masturbez. Aceasta a durat aproximativ un an. Eram micuță și nu înțelegeam nimic. Îmi spunea că e ceva normal, lui îi place.

Aveam patru ani. El mă lua într-o cameră unde nimeni nu avea acces. Îmi spunea: hai să te joci cu jucăriile. De fiecare dată se culca pe pat și mă punea să-i masturbez. O dată m-a pus și afară să fac lucrul acesta.

Locuia cu o doamnă mai matură ca el și cred că din motiv că nu avea relații intime cu ea, voia cumva să-și satisfacă nevoile și respectiv, eu copil mic, care nu înțelegea nimic, nu pot să-i povestesc nimănui, îi masturbam.

El și acum este în viață, am întrerupt legătura. Sper că o să vadă acest video și îl va mustra conștiința, fiindcă a stricat psihicul la un copil”.

La un moment dat, tânăra i-a povestit mamei despre asta, dar ultima nu a crezut-o. „Ea îl idealiza pe el”.

La un moment dat, tânăra i-a povestit mamei despre asta, dar ultima nu a crezut-o. „Ea îl idealiza pe el”.

În acest context, Cristina a făcut un apel către toate mamele și le-a  îndemnat să nu-și lase copii cu persoane străine.

Cristina a povestit că, ulterior i-a fost foarte complicat cu alți băieți, avea impresia că toți doresc să profite de ea, chiar dacă o îmbrățișaU prietenește: „Mie și acum îmi este complicat să mă deschid din punct de vedere sexual față de un bărbat”.

Cristina a mai avut o tragedie foarte în copilărie, sora ei a decedat: „Pentru mine, ea era ca mamă. Avea grijă de mine. Mi-a fost foarte complicat. Cred că mama nici acum nu a trecut peste decesul ei, pentru că cu timpul a început să-și înece amarul cu alcoolul.

Îmi este rușine să zic, dar mama mea, acum este alcoolică. Servește câte o săptămână”. 

Mama tinerei și-a refăcut viața cu un alt bărbat, cu care a fost în relație de concubinaj, timp de opt ani.

„Foarte tare o bătea. Am văzut cum i-a strâns capul între ușă, o sugruma și intenționat îi turna apă în gât ca să o înece. Pe mine niciodată nu m-a agresat. Nici vocea nu o ridica la mine”.

La momentul de față, tânăra este căsătorită cu un bărbat mai matur ca ea. Inițial cuplul a prietenit, după care Cristina a venit cu inițiativa de a se căsători. Potrivit ei, actualuk său soț, permanent a susținut-o și chiar a motivat-o să-și continuă studiile. Acum este anul doi la facultatea de drept.

„El pentru mine era ca un tată, mă proteja. La vârsta de 21 de ani, am i-am propus actualului soț să ne căsătorim. Este foarte bun, alături de el mă simt ca un copil”.

Deși sunt căsătoriți, cei doi locuiesc separat. 

„Este o relație destul de stranie. N-am auzit niciodată că o fată să fie căsătorită cu un bărbat și să nu locuiască împreună. I-am propus de câteva ori, chiar am făcut și scandal, dar el mi-a argumentat că e departe de lucru”.

Vezi mai multe în video de mai jos.