„Suntem mai mult decât prieteni”. Jador a dat cărțile pe față despre relația cu Andreea Bostanica, influencerița cu 9 ani mai mică

 „Suntem mai mult decât prieteni”. Jador a dat cărțile pe față despre relația cu Andreea Bostanica, influencerița cu 9 ani mai mică

Fata de care este îndrăgostit urmează să împlinească 18 ani curând, așadar încă este minoră, însă Jador este de părere că dragostea nu are vârstă. Manelistul a dat de înțeles de mai multe ori în ultima perioadă că și-ar dori o relație cu Andreea Bostanica. În cadrul unui interviu, pentru Spynews.ro, artistul a vorbit pentru prima dată deschis despre relația dintre el și celebra tiktokeriță.

Jador a surprins pe toată lumea în ultima perioadă cu aparițiile sale pe platforma TikTok. I-a dedicat mai multe videoclipuri Andreei Bostanica, iar tânăra a avut niște răspunsuri ”pe măsură”. Toată lumea se întreabă ce se întâmplă, de fapt, între cei doi.

Ce spune Jador despre o relație cu Andreea Bostanica

Jador a fost surprins de paparazzii de la Spynews.ro, pe litoralul românesc alături de o domnișoară care părea să îi fie iubită. Atunci când a fost „tras la răspundere” de Andreea Bostanica, manelistul a mărturisit că fata alături de care a fost filmat este doar o prietenă.

Reporterii de la Spynews.ro, l-au contactat pentru a afla mai multe detalii. Jador a recunoscut că în prezent el și Andreea Bostanica sunt mai mult decât prieteni. Să fie acesta un început de relație?

„Vorbim și noi, îți dai seama, suntem… Nu știu ce să zic. Vorbim. Nu pot să zic că suntem prieteni, mai mult decât atât. Și oricum, are vârstă dragostea?! Foarte bine, îmi dau barba jos…”, a povestit Jador.