O mamă și-a abuzat și traficat proprii copii. Femeia a fost condamnată la ani grei de închisoare

 O mamă și-a abuzat și traficat proprii copii. Femeia a fost condamnată la ani grei de închisoare
0Shares

O mamă a patru copii minori a fost condamnată la ani grei de închisoare, după ce i-ar fi abuzat sexual pe doi dintre ei și ar fi traficat în scop de exploatare sexuală pe un alt copil de-al său, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Potrivit probatoriului, totul s-a întâmplat în condițiile în care femeia deja era decăzută din drepturile sale părintești, fiind admisă de către tutorele oficial, la întreținerea, educarea și îngrijirea copiilor săi minori.
Astfel, la finele lunii iunie 2020, aflându-se la domiciliul părinților săi care-i îngrijeau copii, inculpata i-ar fi abuzat sexual pe doi dintre băiețeii săi de 5 și, respectiv, 10 ani. Fiind audiați în condiții speciale, minorii au declarat că aceasta îi trezea noaptea, îi abuza și că situația s-a repetat câteva zile la rând.
De asemenea, procurorii au mai stabilit că, în cursul anului 2015, aceasta și-a transportat fiica sa, în vârstă de 9 ani, într-o locație din Federația Rusă, unde a impus-o să întrețină relații sexuale cu un bărbat.
Despre calvarul prin care au trecut, copiii le-au povestit buneilor, care imediat i-au alertat pe oamenii legii, inculpata fiind reținută, iar ulterior plasată în arest.
Victimelor violenței sexuale le-a fost oferită asistență medicală, socială și consiliere psihologică în vederea reabilitării.
Potrivit materialelor, în  anul 2019 inculpata a fost decăzută din drepturile sale părintești deoarece nu avea grijă de copii și ducea un mod de viață antisocial, făcând abuz de alcool.
Chiar dacă inculpata nu și-a recunoscut vina, Procuratura i-a demonstrat culpa, aceasta fiind condamnată prin concurs de infracțiuni și prin cumul parțial al pedepselor la 21 de ani de detenție, în penitenciar pentru femei.
0Shares