O milionară de la Bălți a câștigat Jackpotul Temple din e-biletul „Cash 20x” – aproape 460 000 de lei

 O milionară de la Bălți a câștigat Jackpotul Temple din e-biletul „Cash 20x” – aproape 460 000 de lei

Când s-a împărțit norocul, Anastasia Botnariuc din Bălți a primit o porție dublă! Acum doi ani, favorita s-a trezit peste noapte cu 1 000 000 de lei în cont datorită biletului ”Piramidele de Aur”. Iar de data aceasta, Anastasia a înregistrat un câștig impresionant de 7777.md! Tânăra a ochit Jackpotul Temple din e-biletul ”Cash 20x” de 459 709,81 de lei, scrie SHOK.md cu referire la unimedia.

Anastasia, în vârstă de 27 de ani, are un copil și muncește la o stație PECO. Norocoasa a povestit că a avut o presimțire și a decis să-și alimenteze contul de joc de pe 7777.md.

„Am plasat o miză de 200 de lei și mă gândeam: fie ce-o fi! Și la prima încercare, mi-au apărut trei simboluri „Jackpot”. Am început jocul Jackpot Temple. Personajul a căzut în butoiul cu Jackpot. Nu m-am prins deodată. Au fost emoții, fericire, sentimente copleșitoare”, a povestit Anastasia apariția câștigului său.

Norocoasa obține un câștig impresionant din partea Loteriei Naționale pentru a doua oară. În aprilie 2019, tânăra a cumpărat un bilet „Piramidele de Aur”, cu premiul gigantic de 1 000 000 de lei și i-a schimbat viața definitiv.

„Nivelul de trai s-a ridicat. Cu premiul anterior am cumpărat un automobil nou și am făcut reparație în casă. Acum ne dorim să procurăm un alt apartament”, și-a împărtăși planurile norocoasa.

Încercați-vă norocul pe 7777.md și ochiți Jackpotul Temple, care crește cu o viteză impresionantă și însumează 14 bilete electronice. Jucați și câștigați!

 

Maria Palade

https://shok.md/