O scriitoare britanică a dezvăluit numele membrului regal care se află în spatele acuzațiilor de rasism lansate de Meghan Markle și Prințul Harry

 O scriitoare britanică a dezvăluit numele membrului regal care se află în spatele acuzațiilor de rasism lansate de Meghan Markle și Prințul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle au acuzat familia regală britanică de rasism. Cei doi au vorbit despre asta în cadrul interviului acordat lui Oprah Winfrey, scrie SHOK.md.

În interviul pe care Prințul Harry și Meghan Markle i l-au acordat lui Oprah Winfrey, cei doi au dezvăluit detalii surprinzătoare cu privire la motivele care au stat în spatele deciziei lor  de a se retrage din familia regală britanică.

Una dintre cele mai controversate și mediatizate declarații pe care Meghan Markle a făcut-o a fost cea legată de rasismul de care unii membrii ai familiei regale au dat dovadă. Aceasta a dezvăluit că la palat au avut loc discuții despre ce culoare ar fi urmat să aibă Archie, copilul ei. Ca urmare a atmosferei ostile, Meghan a mărturisit și faptul că s-a gândit la suicid în timp ce era însărcinată cu primul său copil.

Meghan Markle nu a luat parte direct la aceste discuții, ci a aflat prin intermediul soțului ei, Prințul Harry. Atât Meghan, cât și Harry, nu au divulgat numele membrului familiei regale care a făcut aceste comentarii rasiste.

Ulterior, au existat nenumărate speculații cu privire la persoana care a făcut aceste remarci. Prințul Harry a transmis la scurtă vreme după difuzarea interviului prin intermediul lui Oprah că nu este vorba de Regina Elisabeta a II-a sau de Prințul Philip.

Însă, Lady Colin Campbell, o cunoscută scriitoare britanică ce a publicat mai multe romane despre familia regală, a dezvăluit într-un video publicat pe contul ei de YouTube că persoana care a lansat comentariile rasiste este Prințesa Anne, fiica Reginei Elisabeta a II-a și a Prințului Philip, scrie elle.ro.

Campbell a discutat cu o sursă apropiată a familiei regale înainte de a face publică această informație. „Nu au existat îngrijorări cu privire la culoarea pielii lui Meghan. Prinţesa Anne a fost pe bună dreptate îngrijorată de faptul că, dacă această căsătorie va continua şi vor apărea copii, ar exista probleme uriaşe, nu din cauza culorii pielii, ci din cauza hotărârii şi a incapacităţii lui Meghan de a aprecia diferenţele culturale.”

Lady Colin Campbell este de părere că a fost vorba mai degrabă despre o neînțelegere. Potrivit autoarei, Prințesa Anne nu considera că Meghan Markle se poate integra în familia regală britanică. Scriitoarea a mai menționat că discuția pe care Prințul Harry a avut-o cu Prințesa Anne a fost despre diferențele culturale dintre britanici și americani și că acele comentarii la adresa lui Meghan Markle nu au fost rasiste.

Gritco Adriana

https://shok.md/