Olga Buzova, pe scena Teatrului de Artă din Moscova: „Mă judecă interprete uitate de lume, prezentatori fără emisiuni și actori care nu au jucat niciodată un spectacol”

 Olga Buzova, pe scena Teatrului de Artă din Moscova: „Mă judecă interprete uitate de lume, prezentatori fără emisiuni și actori care nu au jucat niciodată un spectacol”

Interpreta și prezentatoarea TV Olga Buzova a pregătit o nouă surpriză pentru admiratorii săi. Aceasta va apărea, în premieră, pe scena Teatrului de Artă din Moscova, în spectacolul „Minunatul gruzin”, premiera căruia are loc astăzi, scrie SHOK.MD. Vedeta s-a arătat încântată de noua sa experiență, dar a transmis și un mesaj dur tuturor persoanelor care o critică.

„Cine poate, face. Cine nu poate, critică. De ce pe toți îi uimește știrea despre Teatrul de Artă? Se dau cu părerea oameni care nu au fost prezenți niciodată la spectacolele mele”, a menționat Olga Buzova pe pagina sa de Instagram.

„Este neobișnuit să urmăresc aceste dispute. Mă judecă interprete uitate de toți, prezentatori care nu au emisiuni televizate și actori care niciodată nu au activat în teatru. Vă permiteți să mă jigniți! Public! Poate terminați să scrieți postări și pur și simplu și începeți să lucrați!”, a punctat prezentatoarea.

Totodată, Buzova a reamintit despre experiența sa teatrală. Aceasta a debutat pe scenă în octombrie 2010, în spectacolul „Luna de miere”. Apoi, în 2011, a jucat rolul principal în piesa „O nuntă superbă”. A urmat spectacolul „Cel mai căutat bărbat”, în care Olga joacă din 2017.

Iar astăzi, are loc premiera spectacolului „Minunatul gruzin”, în care Buzova joacă alături de alți actori ai Teatrului de Artă din Moscova. Toate biletele au fost vândute cu câteva zile înainte.

Duminica Lilia

https://shok.md/

Citește și