(video) Daniela Costețchi se plânge că a fost șantajată și vrea să plece din Republica Moldova

 (video) Daniela Costețchi se plânge că a fost șantajată și vrea să plece din Republica Moldova

Timp de șapte ani a locuit la Cluj, iar recent a revenit în Republica Moldova și deja a reușit să se dezamăgească. Daniela Costețchi se plânge că a fost șantajată și vrea să plece înapoi în România, scrie SHOK.md.

„Timp de șapte ani cât am fost în Cluj, o dată la trei luni eram întrebată dacă aș vrea să revin în Republica Moldova să trăiesc aici și de fiecare dată spuneam că nu, și m-aș întoarce doar ca să-mi văd părinții. Iar acum împinsă de situație am vrut să stau mai mult cu mama și să am ajutor, pentru că era destul de greu să lucrez și să stau cu Leila.Ajutor la Cluj n-am avut, zero. Doar dacă angajam o bonă.

Acuma sunt aici în Chișinău de vreo patru-cinci luni și vreau să plec. Am realizat că nu vreau să trăiesc aici. Eu am avut în plan să deschid un magazin cu haine. Am vrut să deschidem salon cu tatuaje să-l lăsăm mai departe să funcționeze, chiar dacă noi o să plecăm. Eu am vrut să fac ceva aici, am vrut să fac firmă, dar am fost fraierită de mulți bani. Eu acuma sunt șantajată, de la mine se cer bani ca să nu îmi se șteargă următorul concurs. Șantajul ăsta a venit la mijloc de proces, când eu strângeam sponsorii”, a spus Daniela în story.

Tânăra a mai menționat că foarte tare iubește Moldova, pentru obiceiuri, natură, muzică și nunțile de aici, asta îî lipsește în România, dar: „aici oamenii sunt răi”, a mai adăugat aceasta.

Citește și