Olga Verbițchi face dezvăluiri despre relația cu părinții: „M-am săturat să trăiesc viața mamei mele. Nu vreau să fiu călugăriță”

 Olga Verbițchi face dezvăluiri despre relația cu părinții: „M-am săturat să trăiesc viața mamei mele. Nu vreau să fiu călugăriță”
0Shares

Tânăra interpretă din Republica Moldova Olga Verbițchi face dezvăluiri într-un interviu  „ la emisunea „Un show de doi Galbeni”, despre relația pe care o are cu familia sa. Acum mama sa nu o susține în ceea ce face, povestește tânăra, scrie SHOK.md.

„Eu nu sunt înțeleasă. Fiecare artist mare, chiar și Billie Eilish, este Billie Eilish datorită echipei pe care o are în spate, părinții, e altfel. Ei o acceptă așa cum este, pe mine mă judecă pentru că sunt altfel. E foarte complex subiectul ăsta și sunt sigură că mamei nu-i va plăcea, dar eu m-am săturat să trăiesc viața mamei mele, eu vreau să o trăiesc pe a mea. Pe mine foarte des părinții mă judecă de acțiunile pe care le fac, pentru mine sunt corecte. Eu fac aceleași lucruri pe care le facem Billie Eilish și eu sunt judecată pentru asta, în timp ce ea este susținută pentru asta. Mi se pare un pic incorect”, a declarat Olga.

„Da, dar e greu când este cineva la urechea ta îți pompează: nu-i bine, nu-i bine. Înțelegi? E greu. Când mama începe o conversație, eu ies din casă să mă plimb. Eu nu-i judec. Asta le cer, să nu mă judece. Eu le-am zis: noi suntem două personalități diferite. Voi doi și eu nu am nicio legătură cum gândim. Eu gândesc altfel. Eu sunt din altă generație. Eu văd lucrurile altfel. Pentru mine este interesant să-mi pun trei piercing-uri în nas și să-mi pară o experiență nice. Mi-e îmi este mai interesant așa decât să mă fac „monașcă” (n.r. călugăriță)” și să stau așa ca să nu zică tanti Zina nu știu ce. Pe mine nu mă interesează. Mama este foarte manipulată de lumea din jurul ei, de oameni, de comentarii”,spune Olga.

Olga Verbițchi, în vârstă de 20 de ani s-a născut în Cruzești, Chișinău, pe data de 22 mai 2001. Originară din Republica Moldova, tânăra artistă se bucură de un mare succes pe meleagurile natale. Olga a absolvit liceul de Arte din Chişinău şi actualmente este  studentă în Bucureşti, la Actorie.

Cântăreaţa a devenit cunoscută publicului din România, după ce a câştigat sezonul 6 al emisiunii X Factor. După aceasta participare, lucrurile au luat o altă întorsătură în viaţa ei.

„Carla’s și-a dorit foarte mult ca noi să câștigăm și noi am câștigat. Eu nu consider că eu am câștigat. Dacă nu ar fi fost el, eu nu aș fi avut nicio șansă. Omul ăsta atât de mult m-a susținut și atât de puternică m-a făcut să par, să arăt. Îi sunt recunoscătoare pentru toată viața. Eu îl iubesc atât de mult pe omul ăsta, ca personalitate, ca orice și îi sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru mine”, a declarat Olga.

„Am fost foarte apropiați și foarte apropiat a fost și cu tata. I-a zis tatălui: Eu nu vreau ca ea să câștige. El știa că vine contractul. I-a zis tatălui: Dacă ea nu câștigă, vă dau eu 100 000 de euro. Asta mi-a zis tata. El (Carla’s ) știa că noi avem nevoie de acei bani pentru sora mea”, a adăugat Verbițchi.

De asemenea, Olga susține că moldoveanul Carla’s Dreams era gata să-i ofere din buzunarul său, suma premiului în cazul în care nu câștiga sezonul 6 X Factor România de acum cinci ani în urmă.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/