Omorul de la Strășeni. Un presupus complice, întâi reținut, apoi eliberat: „Nu a fost implicat direct în săvârșirea crimei”

 Omorul de la Strășeni. Un presupus complice, întâi reținut, apoi eliberat: „Nu a fost implicat direct în săvârșirea crimei”

Persoana reținută în dosarul tânărul ucis la Strășeni a fost eliberată sub formă de obligare de a nu părăsi țara. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de procurorul responsabil de comunicare cu mass-media al PG, Mariana Cherpec.

„Persoana reținută pe un termen de 72 ore a fost eliberată de către procurori. În privința acesteia a fost aplicată măsura preventivă non privativă de libertate sub formă de obligarea de a nu părăsi țara. Precizăm că, persoana reținută a fost eliberată dat fiind faptul că aceasta nu a fost implicată direct în săvârșirea crimei, având calitatea de complice la tăinuirea infracțiunii”, a declarat Cherpec.

Crimă teribilă la Strășeni. În pădurea din apropierea orașului a fost găsit un tânăr mort. Acesta era căutat de oamenii legii, după ce mama sa i-a alertat în legătură cu dispariția lui, în după-amiaza zilei de ieri

Surse apropiate ale anchetei susțin că acesta ar fi fost împușcat din propria armă, de către feciorul unui fost polițist și nepot al generalului Nicolai Alexei, după ce ar fi participat împreună la o petrecere.