Orașul New York își ia adio, de la unul dintre cele mai emblematice produse ale sale

 Orașul New York își ia adio, de la unul dintre cele mai emblematice produse ale sale

Orașul New York trebuie să spună adio unuia dintre cele mai emblematice produse ale sale. Este vorba despre felia de pizza de 1 dolar, mai exact de doar 99 de cenți, scrie SHOK.md cu referire la descopera.

Oferta, care încânta vizitatorii și locuitorii orașului New York la orice oră din zi și din noapte, nu mai este sustenabilă pentru comercianți din cauza creșterii generale a prețurilor, care nu a scutit sectorul alimentar.

„Inflația afectează fiecare ingredient, tot ceea ce folosim. Făina, brânza, roșiile, mănușile, hârtia, farfuriile, șervețelele. Totul. Potrivit unui sondaj al Pizza Industry Council realizat de National Restaurant Association, 97% dintre restaurante sau chioșcuri au fost afectate de lipsa alimentelor și băuturilor și de întârzierile în lanțul de aprovizionare”, a spus Oren Halali, co-fondator al 2 Bros.

Felia de pizza de 99 de cenți din New York a depășit chiar și faima hamburgerului de 1 dolar al lanțurilor de fast-food. Potrivit numeroșilor consumatori de pizza, e greu să ai pretenții mari atunci când cumperi un hamburger cu un dolar, în timp ce pizza este întotdeauna bună.

Maria Palade

https://shok.md/