Vezi echipele, care și-au asigurat deja calificarea la Cupa Mondială din 2022

 Vezi echipele, care și-au asigurat deja calificarea la Cupa Mondială din 2022

Selecționata lui Didier Deschamps a trecut fără emoții de Kazahstan, cu 8-0, meci în care Kylian Mbappe a marcat de patru ori, și este sigură că va încheia pe locul întâi în grupa D, unde a obținut 15 puncte din șapte meciuri, scrie SHOK.md cu referire la digisport.

Toate echipele care și-au asigurat deja calificarea la Cupa Mondială din 2022
Franța are un avans de patru puncte în fața ocupantei poziției secunde, Finlanda, astfel că nu mai poate rata calificarea directă.

Belgia, a doua echipă națională care și-a asigurat calificarea după meciurile de sâmbătă, a trecut de Estonia cu 3-1 și, astfel, a ajuns la 19 puncte în grupa E, cinci peste următoarea clasată, Țara Galilor, cu un meci rămas de disputat.

Anterior, își mai asiguraseră calificarea Germania, câștigătoare a grupei J, din care face parte și România, și Danemarca, primul loc în grupa G. În afara echipelor europene, doar Brazilia și-a asigurat deja prezența la Cupa Mondială.

De asemenea, Qatar este deja calificată din postura de țară gazdă.

România nu a reușit să o învingă pe Islanda și a pierdut locul doi în grupa J, în favoarea Macedoniei de Nord, care are un punct mai mult.

Maria Palade

https://shok.md/