Pamela Anderson divorțează pentru a cincea oară

 Pamela Anderson divorțează pentru a cincea oară

Pamela Anderson divorțează de Dan Hayhurst după un an de căsnicie. Anunțul public a fost făcut de actriță, relatează SHOK.md.

Cuplul s-a căsătorit în Ajunul Crăciunului 2020, într-o ceremonie intimă pe terenul casei lui Anderson de pe insula Vancouver. După ce s-au întâlnit în Canada în timpul primei carantine de coronavirus, cei doi au rămas unul lângă celălalt, scrie cancan.

Actrița Pamela Anderson s-a separat de Dan Hayhurst după doar un an de căsnicie. Bărbatul a fost anterior garda de corp a Pamelei și un antreprenor la ea acasă, înainte de a înflori dragostea lor.

O sursă apropriată a cuplului a declarat că lucrurile dintre cei doi au fost inițial fericite, însă pandemia și timpul petrecut împreună în carantină au devenit într-un final aproape deloc romantice.

„Dan s-a dovedit a fi un nesimțit cu Pamela, a fost nepoliticos și nesuportabil. După ce ai petrecut doi ani trăind în fiecare secundă cu cineva, ajungi să-l cunoști mai bine, și la rău. Au ajuns să se cunoască mai bine și, făcând asta, Pamela și-a dat seama că Dan nu este, de fapt, cel potrivit.

Lucrurile nu sunt deloc bune între ei în acest moment, pentru că ea a decis că nu au nimic în comun, el nu a tratat-o în felul în care a simțit că vrea să fie tratată. S-au certat, deși el a spus că vrea ca căsătoria să funcționeze.”, a mai declarat sursa.

În timp ce actrița este cel mai bine cunoscută pentru rolurile ei de televiziune și film, și pentru acel sex tape, ea a devenit în ultimii ani o activistă pentru cauze precum drepturile animalelor, abuzul anti-sexual și pornografia și un susținător al libertății de exprimare și fondatorul Wikileaks, Julian Assange. Pamela ia aceste cauze foarte în serios.

Un reprezentant al lui vedetei a confirmat despărțirea. Hayhurst și reprezentanții săi nu au putut fi contactați imediat, scrie PageSix.com.

Citește și