„Până la 30 de ani te uiți la bărbați mai mari, după – la mai mici”. Diana Rotaru despre soțul său, mai mic de vârstă: „El e uragan, dar eu – tsunami”

 „Până la 30 de ani te uiți la bărbați mai mari, după – la mai mici”. Diana Rotaru despre soțul său, mai mic de vârstă: „El e uragan, dar eu – tsunami”

Diana Rotarul a dezvăluit că soțul său,  Ilie Tătaru, care e mai mic de vârstă ca interpreta a cucerit-o cu caracterul lui, dar și aspectul material a contat pentru ea. „Eu m-am îndrăgostit mai mult de făptura lui, cât de impozant și elegant arăta, de atitudinea lui sofisticată și delicată. După care am văzut că prietenește foarte bine cu banii”, a spus aceasta, în cadrul unei emisiuni.

Diana Rotaru a menționat că caracterul și personalitatea ei a fost influențat de bărbații mai maturi ca ea: „Ei m-au transformat pe mine. De la vârstă adolescentă relaționam și m-am înconjurat de masculi cu statut, inteligenți, dotați și datorită relației de prietenie cu ei, pentru că erau bărbați din cercul de familie al părinților mei, nu neapărat relație de iubire”.

Întrebată dacă din acest motiv și-a ales bărbat mai tânăr ca ea, Diana a spus că „până la 30 de ani te uiți la bărbați mai mari, după – la mai mici”. 

Interpreta a dezvăluit că s-a îndrăgostit de soțul său datorită calităților lui: „El e uragan, dar eu – tsunami”.

Interpreta a mai adăugat: „Eu m-am îndrăgostit mai mult de făptura lui, cât de impozant și elegant arătat, de atitudinea lui sofisticată și delicată. După care am văzut că prietenește foarte bine cu banii”.

Întrebată, dacă s-ar uita la un bărbat care n-ar avea bani, interpreta a spus că pentru ea e important aspectul material.

„Pentru mine a fost important că el câștigă, are o relație bună cu banii. 

Eu nu sunt o păpușă gonflabilă pe care o pui în colț și arunci cu banii în ea, dar sunt o femei asumată. 

Îmi asum și relația cu bărbatul pe care-l am și vreau să fiu ca femeie întreținută, nu-i refuz niciodată cadourile. Asta e normal”.

Citește și