(video) A început să câștige primii bani de la 14 ani. Vlada Boțan, despre, Mercedesul E Class pe care și-l dorește, studii, muzică și accidentul cu Iuliana Beregoi

 (video) A început să câștige primii bani de la 14 ani. Vlada Boțan, despre, Mercedesul E Class pe care și-l dorește, studii, muzică și accidentul cu Iuliana Beregoi

A început să câștige primii bani de la 14 ani, iar acum face peste 1000 de euro pe luna din activitatea de pe Instagram. Bloggerița Vlada Boțan ani a vorbit în exclusivitate pentru SHOK.md despre experiența neplăcută din Paris, care a avut-o recent, despre planurile pe viitor, prietenia cu interpreta Iulian Beregoi și accidentul în care au fost implicate.

Recent, Vlada Boțan a avut parte de o „surpriză” neplăcută  pe aeroportul din Paris. Interpreta a mers acolo cu echipa sa, dar când să revină acasă nu a avut loc în avion, deși cumpărase bilet. 

Am plecat cu echipa mea pentru un concert acolo. Aveam bilet dus-întors deja. Pe panoul din aeroport se arăta că zborul nostru se amână. Noi așteptam să ne arate când posibil de făcut check-in-ul. După care una din noi avea nevoie de internet și am plecat în altă parte a aeroportului unde un ofițer striga: Chișinău.

Unicul zbor spre Chișinău în acea zi era al nostrul. Nouă ni se spune că avem nevoie de check-in. La casă ne-a zis că nu este posibil de făcut și în genere rămânem toate trei aici blocate și trebuie să cumpărăm alte bilete. Am început să plâng acolo, cred că lor le-a fost jale și au chemat o doamnă să ne facă check-in-ul. Fetele au trecut, dar când ajunge rândul meu mi-au zis că biletul meu s-a vândut și nu am loc în avion. 

Vlada a spus că și-a rugat prietenele să plece și prin intermediul Instagramului a găsit unde să stea o noapte, iar a doua zi a revenit în Moldova.

Părinții Vladei au aflat de pe Instagram că se „reține” în Paris.

„Eu am postat acele stories-uri cu gândul că o să rezolv problema singură. Din starea aceea de emoții nu m-am gândit că trebuie să-i anunț pe ei imediat. Am vrut să nu-i pun pe ei în starea asta să mă ajute, când i-am sunat deja la mine totul s-a rezolvat”.

Vlada este urmărit de peste 130 de mii de persoane pe Instagram. Tânăra a dezvăluit că a început să-și dezvolte pagina din perioada adolescenței și treptat au început să crească numărul de urmăritori. „Cred că la lume e interesant viața pe care singură am încercat să o creez”.

Influencera a început să facă primii bani de la vârsta de 14 ani. 

„Aici nu e vorba despre un salariu stabil. Da, sunt colaborări de lungă durată cu remunerație lunară. Niciodată nu am numărat salariul lunar, dar dacă îmi doresc ceva pot să-mi cumpăr.

De la 16 ani am început să fac bani, dar nu am avut ca scop să fiu remunerată.  Tot ce am făcut e din plăcere. La moment au scutit părinții și sunt independentă financiar”.

Vlada a vorbit despre relația cu alți influenceri: „Noi ne  întâlnim pe la diverse evenimente și involuntar se leagă o prietenie frumoasă. Noi ne promovăm reciproc”.

Planifică să părăsescă cuibul părintesc.

„Eu am dorința asta și cred că mă voi descurca. Dar ceva parcă mă ține. Sunt o persoană spontană și iau decizii uneori negândite. Pot să mă trezesc dimineața și zic, trei secunde, eu mă duc.

Uneori e bine să ne gândim și la starea oamenilor din jur, pentru că o despărțire nu este atât de ușoară”.

Își doreșescă să studieze business şi administrare, dar e pasionată și de psihologie.

Cred că aș face două universități. Nu am o problemă să studiez la noi în țară. Îmi pare că dacă tu depui interesul și-ți place poți învăța oriunde bine.

Visează la un Mercedes E Class, dar realitatea e alta.

„Mașina la care eu visez este un Mercedes E Class, dar realitatea e alta. Cred că o să-mi iau prima mașină un model mai simplu, ca să mă învăț”.

Vezi ce dezvăluiri a făcut Vlada Boțan în interviul de mai jos.

 

Citește și