Părul cu volum, obținut ca la salon. Ce trebuie să faci, pas cu pas

 Părul cu volum, obținut ca la salon. Ce trebuie să faci, pas cu pas

Din fericire, industria cosmetică a găsit noi și noi soluții pentru a proteja părul în timpul coafării și astfel ne putem realiza buclele dorite în deplină siguranță, scrie SHOK.md cu referire la csid.

Chiar și cele mai lejere bucle au nevoie de multă muncă pentru look-ul acela perfect. Dar, din fericire, există produse profesionale care au rolul să îți asigură aspectul impecabil și sănătatea părului. Știm deja că părului nu-i place căldura, mai ales cea extremă, când folosim placa, ondulatorul sau doar uscătorul. Și totuși fără aceste instrumente „hot” părul nu devine ascultător. Din fericire, industria cosmetică a găsit noi și noi soluții pentru a proteja părul în timpul coafării și astfel ne putem realiza buclele dorite în deplină siguranță.

Părul cu volum

Cine nu-și dorește un păr cu volum? Răspunsul corect este: cine-l are! Dar cum nu multe femei au tras lozul câștigător, efortul pentru a obține volum e mare, dar și mai dificil este să-l păstrezi, mai ales dacă ai un fir subțire și moale. O tehnică pe care cu siguranță ai aflat-o de la stiliști este să-ți usuci părul cu capul în jos și astfel părul prinde volum chiar de la rădăcină. Ușor de aplicat, chiar dacă nu ești mare expertă în coafuri, însă părul nu va avea niciodată luciu și nici acea formă perfectă. Vor fi multe fire care vor sta zburlite, și vei avea un look sauvage, dar plin de volum.

Dar dacă-ți dorești volum, bucle perfecte, care să pară naturale, Raluca Horvat, Craft Artist Wella Professionals România, îți spune câteva secrete despre cum să pregătești părul pentru o postare pe Instagram, în care părul tău va fi una dintre vedete!

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și