Pașa Parfeni povestește în premieră cum și-a cerut iubita de soție, cu ajutorul unui elefant. Reacția neașteptată a Iulianei

 Pașa Parfeni povestește în premieră cum și-a cerut iubita de soție, cu ajutorul unui elefant. Reacția neașteptată a Iulianei

Artistul Pașa Parfeni a oferit, în premieră, detalii despre viața sa personală și a povestit cât de inedit și-a cerut iubita de soție. Cei doi se aflau în Thailanda, iar inelul i l-a înmânat un elefant. „Îmi făceam griji ca elefantul să nu  de-a cumva inelul ghidului, dar totul a fost bine”, a declarat Pasha Parfeni în cadrul unui interviu cu Dorin Galben, scrie SHOK.MD. Ce reacție a avut Iuliana la propunerea lui Pașa vedeți mai jos.

„La ora patru dimineața era pornirea la hramurile vechi. Iuliana era pasionată de elefanți și acolo lângă hramuri erau ei, mi-a venit ideea să fac cererea în căsătorie acolo. Chiar dacă cu  o zi înainte ne-am certat, oricum nu am lăsat totul baltă. 

Când am ajuns la hram, i-am zi Iulianei că merg până la baie, după am mers repede la ghidul care avea grijă de elefanți și am vrut să fac o înțelegere, ca unul dintre elefanți să țină inelul în trompă și să îl ofere Iulianei. La început nu voiau să accepte propunerea, însă după câțiva euro, a acceptat și elefantul propunerea mea. 

Timp de câteva minute am făcut o mică repetiție. Când am venit înapoi la ea, am mers împreună la elefantul care  trebuia să îi ofere  inelul. Am început să facem poze, emoțiile erau mari, elefantul absolut fantastic, mi-a dat inelul mie, eu am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea. În loc de „da”, am primit un răspuns de „mulțumesc” ,  spune Pașa Parfeni.

Interpretul trăiește „clipe frumoase” într-o căsnicie de patru ani, alături de Iulia Scutaru.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și